SISÄÄNTULOSSA TAPAHTUNUTTA

Sisääntulon uudistuksesta lupailin viimeksi postausta ja tässä siitä siis lisää. Sauna ja kylpyhuone sijaitsevat juuri talon sisääntulon päässä, ja olemme aina kovina saunojina kaivanneet vilvoittelupaikkaa johon voi siirtyä helposti saunan lauteilta. Kesäisin kaikki istuinryhmät ovat ulko-ovesta kauempana ja aina ei niille jaksa siirtyä ja sen myötä joutua kylpytakissaan myös naapureiden silmien alle. Meillä siis yksi naapuri sijaitsee suoraan yläpihan puolella rinteessä, josta siis suora näköyhteys pihan parhaalle aurinkoiselle istumapaikalle. Vihdoin sain suunniteltua penkit, jotka taitava isäni toteutti meille. Saa olla kiitollinen, että on mahdollisuus tuollaiseen "hovinikkariin" :)

Nyt saunasta on helppo hypätä haukkaamaan happea ja kaiken lisäksi saa istuskella aivan katseilta rauhassa.

Penkeillä on Ikean ulkokalusteiden pehmusteet ja Ikean valkoinen tarjotinpöytä toimii tarvittaessa lasin laskupaikkana tai kauniiden asetelmien areenana.

Tätä on päässyt nyt muutamaan otteeseen testaamaan. Voi, miten onnellinen penkin omistaja olenkaan! Leppoisaa lauantai-iltaa!

Kommentit

 1. Onpa hienot penkit ja muutenkin näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Huomattava parannus entiseen, täysin toimettomaan sisääntuloon. Ja koska siinä on meillä katos, niin nyt on hurjan hyödyllistä ottaa se käyttöön kunnolla :)

   Poista
 2. Kivat penkit ja kaunis sisääntulo teillä muutenkin!! Ja noi pajunkissat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! Täälläkin ollaan hurahdettu pajunkissoihin <3

   Poista
 3. Kerrassaan ihanan näköinen sisääntulo. Ja nuo ammeen uudet pumppupullot ovat loistavia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Molemmat paikat, sisääntulo ja kylppäri ovat toiminnoiltaan nyt järkevämpiä ja toimivampia.

   Poista

Lähetä kommentti