AJATUSTYÖTÄ MAKUUHUONEESTA

Ihana viikonloppu takana ihanalla viikonloppuvieraalla höystettynä! Nyt on väsynyt, mutta onnellinen olo. Karvamato Aksukin on kaikkensa antanut viihdyttäessään kyläilijää, joten pikkukaveri on ollut nukkuvaa poikaa koko illan. Nyt olen myöskin pohtinut taas aika ajoin mieleeni nousevaa seikkaa makuuhuoneeseemme liittyen. Aikoinaan kun kävimme taloa katsomassa, minua ihmetytti jotenkin makuuhuoneemme tilaratkaisu. Tai en ollut vastaavaan aiemmin törmännyt ja siksi se tuntui jotenkin kummalta. Nyt tässä vaiheessa olen tilaan tottunut ja huone tuntuu ihanan avaralta. Toisella puolella huonetta on sänky ja toisella vaatekaapit, pesualtaat ja poreamme.

Kaikki nämä osat siis ovat mieleeni, mutta ajatuksena se, että herätessäsi näet pesualtaat ja ammeen. Tunnenko herääväni kylpyhuoneessa?! Ymmärrätte siis varmaan ajatukseni.

Olen siis monesti miettinyt, pitäisikö huone jakaa verho-/seinäratkaisulla vai antaa vain suosiolla olla näin. Nyt ajattelinkin kysyä teiltä ihanat lukijani, että minkälaisia ajatuksia tämä teissä herättää? Onko teistä ratkaisu kummallinen? Tekisittekö te väliin jonkin rajaavan elementin? Mikä se voisi olla? Toivottavasti muillakin on ollut antoisa viikonloppu!


Kommentit

  1. Onpa tosiaan erikoinen tilaratkaisu. Näin yhtäkkiä ajatus ammeesta sekä pesualtaista makuuhuoneessa tuntuu aika hassulta, mutta ihan varmasti tuollaiseen tottuu:) Eikä se varmastikaan tunnu yhtään niin hassulta, kun asiaan on tottunut:)!!! Itse tekisin luultavasti jonkin tilanjakajajutun (seinän tms.), mutta onkohan sellainen kovin isotöinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi ajatuksistasi! :) Olen itsekin paljon miettinyt tuota tilanjakajaa toteutettuna vaikkapa liukuovisysteemillä. Tällöin sen saisi vedettyä pois jos kaipaa avaruutta ja telkkarin kääntämistä ammeen suuntaan, mutta kun haluaa rauhoittaa tilan voi sen avulla piilottaa osan huoneesta. Olisi kiva kuulla esimerkiksi tällaisista toteutuksista kokemuksia, jos joku on hankkinut liukuovia vastaavaan käyttöön :)

      Poista

Lähetä kommentti