PIRISTYSTÄ PESUHETKEEN

Olen useampaan otteeseen miettinyt, että pesuaineet harvemmin ostopakkauksissaan miellyttävät silmää tai ovat kauniita pitää esillä. Näitäkin toki löytyy, mutta ruokakauppaostoksilla harvemmin tulee vastaan suihkusaippuoita valmiiksi kauniissa pulloissa. Meillä suihkutilassa pesuaineet ovat vielä ensimmäinen asia, joka ottaa silmään. Poreammeen päällä on puinen ritilä, jossa säilytämme tarvikearsenaalia.

Ritilä on siitä kätevä, että valuva vesi ei jää minnekään makaamaan. Pumppupullofiksaatiostani olen jo aiemminkin kertonut ja uusi ihastukseni löytyi Clas Ohlsonilta. Yksi tällainen on ollut keittiökäytössä ja toiminut moitteetta. Nyt nämä saavat toimittaa pesuaineiden piilopullojen virkaa kylppärissä. Nämä pumppupullot eivät ole niin arvokkaita kuin Cult Designin vastaavat ja ihan siitä syystä, että jos ne kylpyhuoneolosuhteissa kaatuvat tai osuvat johonkin rikkoutuen, niin harmitus ei ole niin suuri. Oikean aineen tunnistaa kirjaimesta, S= shampoo, H= hoitoaine ja P= pesuaine.

Nämä kirpparilta hankkimani lasten muovikirjaimet tulivat taas apuun. Nyt tein niihin reiän piikillä ja ripustin ne pumppupulloon nauhalla. Olisin halunnut kokeilla mustaa kuminauhaa tähän tarkoitukseen, mutta sellaisia ei tähän hätään varastossa ollut. Mennään nauhoilla ja katsotaan miten toimivat.

Kaikki jämäpullot on käytetty ja näkymä on parantunut, ainakin minun silmääni näyttää parannukselta :) Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Vau, kiva idea! Hyvältä näyttää minunkin silmääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Olen nauttinut nyt, kun vastassa ei ole ensimmäisenä valtavaa purkkiarsenaalia :)

   Poista
 2. Onpas hauska idea! Ihan loisto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja pullot ovat toimineet käytössäkin ihan loistavasti. Viikonloppuvieras oli hieman miettinyt mistä pullosta pumppaa mitäkin, mutta sekin selvisi pienellä perehdytyksellä :D

   Poista
 3. Todella kiva idea!! Saatan napata idean myös meille käyttöön;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva jos idea päätyy teillekin kotiin! :)

   Poista

Lähetä kommentti