AUTOAKIN SAA SISUSTAA, SAAHAN?

Täällä tallustaa onnellinen naisihminen! Tänään kotiutui vihdoin odotettu uusi auto! Auto on söpö, pieni kauppakassini, mutta myös todella tärkeä työmatkakaveri ja työvälinekin. Vanha alkoi sanomaan sopimustaan irti, joten ihanaa kun tämä tulokas on täysin uusi :)

Nyt varmasti moni mies pyöräyttäisi silmiään pari kierrosta ympäri, mutta totta se on. Olen sisustanut tulevan luottoystävän! Takapenkillä on itse Ikean raitakankaasta tehdyt tyynyt ja avaimenperä on ihanan keltainen Pentikin nahkasydän. 

Matkamusaa pitää aina olla tietysti tarjolla, joten cd:t kulkevat valkoisessa korissa. Olen sen verran vanhanaikainen, että musa ei ole hienoilla piuhoilla ja sovelluksilla saatavissa, vaan luotan levyjen voimaan :) 

Yksi yhteinen matka tämän peltiystävän huomassa on takana ja monta hienoa reissua edessä! Iloista maanantai-iltaa!

Kommentit

 1. Hih, ihanasti sisustettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih, Auton sisustaminen vasta mukavaa olikin :D

   Poista
 2. Voi että, auton sisustamiseen en itse ole vielä päässyt, mutta voin uskoa, että se olisi mukavaa puuhaa:)!!! Onnea uutukaisesta menopelistä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :) kannattaa ihmeessä ulottaa sisustuslonkerot autoon saakka! ;D

   Poista
 3. Voi miten mahtavaa! Auton sisustaminen on loistis idea! Enpäs oo ite vielä sinne ehtinyt.. tosin meidän auto on täynnä kun me sinne pakkaudutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niin kivaa ja ideoita olisi sinne lisääkin :D Autossa sisällä on varusteena sellainen muovipidike, johon ajattelin vielä sujauttaa yhden Therese Sennerholtin tekstipostikortin.

   Poista

Lähetä kommentti