KORILLINEN VALKEAA

Tyynyjen lisäksi suhtaudun intohimoisesti kaikenlaisiin laatikoihin, koreihin ja säilytysrasioihin. Joskus tuntuu, että kaapissakin kaikki on erillisten laatikoiden sisällä ja senkin sisällä voivat tavarat olla vielä eriteltyinä esimerkiksi pieniin pusseihin tai rasioihin. Tämä kuulostaa silti järjestelmällisemmältä kuin mitä todellisuudessa on. Rakastan vain kaikkea, mihin voi säilöä kauniita asioita! Koreja olen löytänyt lapsuudenkodistani ja nyt ne luovat kodikkuutta meillä.

Toinen iso kori toimittaa puukorin virkaa takan vieressä, mutta toinen oli vielä ilman käyttötarkoitusta. Korin väri oli myös tummentunut ja likaantunut. Molemmat korit ovat nähneet elämää, eivätkä rispaantuneet kulmat minua haittaa. Tämän pienemmän korin päätin valkaista ja se vaatikin useamman maalikerroksen. 


Nyt kori sai paikkansa makuuhuoneen tasolta ja siihen laitan koristetyynyt säilöön nukkumaan mennessä. Katsotaan miten se toimii, mutta nyt ainakin olen viehättynyt siitä juuri makuuhuoneessa.

Tänään olen muutenkin keskittynyt täysin makuuhuoneen siivoukseen ja petivaatteiden vaihtoon. Tänne on ihana sukeltaa, kun uni tulee silmään. Ihanaa lauantai-iltaa!

Kommentit

 1. Kori näyttää tosi hyvältä! Millaista maalia käytit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Käytin valkoista suihkemaalia. Maalin olen ostanut Hongkongista ja muistankohan ihan väärin, jos purkin kyljessä luki Hobby Paint. Kaikki valkoiset suihkemaalit varmasti sopivat käyttötarkoitukseen (en kylläkään ole mikään maaliekspertti :D). Itse sitten vain valitsee käyttääkö kiiltävää vai puolihimmeää maalia. Tässä on käytetty puolihimmeää :)

   Poista
 2. Ihania pärekoreja! Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Pärekorit on symppiksiä :)

   Poista

Lähetä kommentti