NAULAKKOMUUTOS

Varmasti kaikki ovat jossain vaiheessa tehneet hätäisiä ja myöhemmin vääriksi osoittautuneita hankintoja kotiin. Yksi omista virheliikkeistäni on ollut eteisen seinänaulakko. Muuttaessamme tänne oli jokin päähänpinttymä löytää äkkiä naulakko eteisen liukukaappien vieressä olevalle seinälle. Ja totta on, että naulakko siinä helpottaa arkea ja siihen on kätevä ripustaa laukku tai takki huivineen. Käytännöllisyys on siis osoitettu todeksi, mutta naulakko itsessään ei alusta alkaenkaan ollut meidän tyylisemme. Se vain tuli vastaan ja täytti käytännön tarpeet. Tässä kuva vanhasta hyvin palvelleesta naulakosta.

Silti jo hankintahetkellä tiesin, että tulen tämän korvaamaan joskus toisella. Eikä tässä harmita naulakkoon satsattu summa, sillä tästä en köyhtynyt kuin muutaman kympin. Enemmänkin harmittaa turhien hankintojen tekeminen, koska olen ehdottomasti pitkien ja kestävien ostosten kannalla, jotka kulkevat mukana vuosia. Jo pidemmän aikaa sitten olen ihastunut Dots-naulakkojen veikeän pyöreään ulkonäköön ja ihaniin väreihin. Päätin siis, että nämä tulevat korvaamaan vanhan naulakon. Eteisen seinä paikattiin ja tasoitettiin uudelleen, ja nyt siinä tapittaa muutama Dots. Tämä kulma eteisestä kirkastui, kun kermanvalkoinen naulakko siirtyi ihanien nappien tieltä.

Haaveilen vielä muutamasta pienestä ja mukaan sopisi väripilkku, eli mustan ja valkoisen oheen tulen valitsemaan muita värejä. Niin pitkälle en ole vielä päätöksiä tehnyt, nähtäväksi siis jää mitkä värit vievät sydämeni. Mukavaa iltaa kaikille ja huomista keskiviikkoa!

Kommentit

 1. Olipas kiva löytää uusi blogi lukulistalle :)

  Nuo dotsit on ihania ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Tervetuloa lueskelemaan, lämmittää mieltä :) Dotsit on niin ihania <3

   Poista
 2. Ihan täydellinen muutos♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kiva että muutkin tykkää! Olen myös tosi tyytyväinen <3

   Poista

Lähetä kommentti