ESIKOT ESILLE

Viikonloppu on tarjonnut aikaa rentoutua, kerätä voimia uuteen viikkoon ja laittaa kotia urheilun seuraamisen lomassa. Eilen ajelimme ruokaostoksille ja samalla reissulla oli pakko napata matkaan muutama keväinen esikko. Jouluna tehdyssä asetelmassa olleet pienet pallohavut ovat sinnitelleet hengissä, mutta nyt ne saivat uudet kodit vanhoista lasisista säilykepurkeista. 

Yleensä kun purkki tyhjenee, niin pesen sen varastoon odottamaan uutta käyttöä. Niiden arkinen ja konstailematon ulkonäkö uudessa ympäristössä ja erilaisessa käytössä antaa kivaa rouheutta.

Joulunakin ne toimittivat tuikkukipon virkaa. Lipaston päälle laitoin pallohavujen oheen myös muutaman. Minulla on mahdoton tuikkuriippuvuus ja meillä kynttilöitä poltetaankin melkein ympäri vuoden. Isompi astia sai siis asukkaikseen ihanaiset väripilkut esikoista.

Tänään meitä on hellitty aivan upealla keväisellä auringonpaisteella, ihana sunnuntai!

Kommentit

 1. Oi mitä kevät fiilistely kuvia!! Ja ihana kun olet laittanut kukat tuollaiseen isompaan laakeeseen astiaan, tulee mieleen ihan minikukkapenkki. Kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuo on tosiaan hieman kuin minun minipuutarhani :)

   Poista
 2. Ihanat esikot, niin keväisiä. Kiva idea laitta esikot ja havut lesipurkkeihin, sopii tosi kivasti. Kaunis blogi sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Minäkin pidin keväisestä asetelmasta :) Kävin myös sinun hienossa blogissasi, hurmaavia karvakavereita oli sielläkin :)

   Poista
 3. Kaunista ja tosi kiva idea laittaa nuo havut lasipurkkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo havut olivat juuri sopivan kokoiset varastossa olleisiin purkkeihin, istuivat siis kuin nenä päähän :)

   Poista
 4. Mainio uusiokäyttö lasipurkeille! Olen ajatellut koristella kirkkaita, litteitä lasipulloja pitsiteipillä ja decoupage-tekniikalla (esim. kakkupapereilla). Lasi on tosi kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Ideasi koristelusta kuulostaa hyvältä, itse haluaisin myös sitä tekniikkaa kokeilla. Lasi on kaunista :)

   Poista

Lähetä kommentti