ASKARTELUN PIILOPAIKKA

Talossamme on kolme makuuhuonetta ja kaikissa on (onneksi) riittävästi kaappitilaa. Yksi makuuhuoneista toimii työhuoneena. Työhuoneessa meillä pääosassa ovat harrasteet. Tässä huoneessa on myös iso liukuovikaappi, joka on tehty vaatesäilytykseen. Muutimme kaapin kuitenkin toimisto- ja askartelu-/ompelutarvikkeiden säilytystä varten.
Halusin tilan, jossa voin rauhassa ommella tai askarrella inspiraation iskiessä, ilman että tavarat pitää koota pois ja aloittaa aina alusta, kun projektia haluaa jatkaa. Isäni toteutti liukumekanismilla toimivan työpöydän kaapin sisään ja lisäsimme hyllyjä pikkutavarasäilytykseen.
Näin kaikki keskeneräiset tuotokset voi huoletta piilottaa liukuoven taakse. Kaapeissa on edelleen mahdollisuus muuttaa ne takaisin vaatekaapeiksi, eli vaatetanko on tallella ja lisätyt hyllyt voi poistaa. 
Liukuoven toinen puoli on pyhitetty kansioille, valokuville ja muulle paperitavaralle. Pientä viilausta kun aina toivon, niin olisivatpa liukuovet täysin valkoiset, niin tämä miellyttäisi askartelusilmääni täydellisesti, heh.
Kaappiin kaipaan myös vielä hyvää valaisinta ja sellaisella ratkaisulla, että sitäkään ei tarvitsisi luomispuuskien välissä poistaa tapahtumapaikalta. Tänään olen kerännyt askelmittariini askeleita ja päänuppiini vaikutteita Rakentaminen- ja sisustaminen -messuilta. Kerättyä esitenippua ei olekaan aivan heti käyty loppuun. Reipasta uuden viikon alkua kaikille!

Kommentit