TOUKOKUISIA PUUHIA

Tässä viime ajat on kärvistelty ikävän ja välillä tuskallisenkin hammassäryn tai pikemminkin iensäryn otteessa. Kaikki tämä päättyi pari päivää sitten siihen, että koko harmia tuottanut viimeinen viisaudenhampaani revittiin irti. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Säryt ovat tipotiessään ja elämä hymyilee taas. Toukokuu on kuitenkin ollut tehokasta aikaa ja olemmekin puurtaneet jo pihan parissa. Monta eri projektia on löytynyt ihan niistä perusparannuksista alkaen uuden haaveiluun ja suunnitteluun. Nurmikkoa on lannoitettu, kalkittu ja paikkailtu. Kivikkokasvit olivat heittäneet henkensä talven aikana ja uudet on istutettu. Muutama yrttikin on jo kotiutunut ja kivijalkaa reunustavat kivet on putsattu roskista, ja rajausta niiden ja nurmikon välissä uusittu. Orvokit ja muutama marketta kaunistavat ruukkuja. Nyt tuntuu, että piha alkaa olla taas valmis kesään. Terassi vielä olisi pesua vailla ja sitten kesäkalut voisi kanniskella paikoilleen. 
Rakastan erilaisten listojen tekemistä ja luulen, että nyt menen vähän hampaattomampana ja vähemmän viisaana sänkyyn tekemään vielä listaa kaikista pikku puuhista, mitä haluaisin saada tehdyksi tänä kesänä. Uskon, että tuo parempikin puolisko innostuu taatusti tästä ;) Hyvää yötä!


Kommentit

 1. Vähän hampaattomampana, hahaa :D Kuulostaa hauskalta. Särky on kaukana siitä.

  Mullakin olisi miljoona asiaa tekemättä pihalla...en tiedä mistä aloittaa. Ehkä istun ensin lepotuolissa hetken ja mietin :) Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepohetket ovat aina hyvä ajatus, kun liikaa ajattelee tekemättömiä töitä :D Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Luonto on kyllä yhtäkkiä puhjennut kukkaan! Ihanaa kun kesä tulee! :)

   Poista

Lähetä kommentti