RAKKAUS KYNSIIN

Pinkkiä, vihreää, hopeahilettä, mustaa vai sittenkin kultaa? Tämä pohdinta on edessäni usean kerran kuukaudessa. Niin omalla, kuin muidenkin kohdalla. Tämä koskee tietenkin kynsiä ja sitä, minkälaista stailia ne kantavat seuraavaan huoltoon saakka.


Olen aiemmin työskennellyt usean vuoden ajan kynsimuotoilijana ja meikkaajana. Eli täysin toisenlaisessa työssä, mitä tällä hetkellä teen. Tein töitä opiskeluiden ohessa, mutta myös ihan kokopäiväisesti. Ihana työ! Siitä asti on pikkutarkka näperrys, hoivaaminen, hemmottelu ja kirjaimellisesti luova käsillä käsille tekeminen ollut lähellä sydäntä. 


Onneksi olen saanut pitää tämän puolen osana elämää harrastuksen muodossa ja minulla on tilat ja valmiudet näpertää kynsiä kotitiloissa. Tämä on niin suuri osa minua, että halusin jakaa siitä pilkahduksen täälläkin. Tässä kuussa löysin heräteostoksena huivin, jossa on aavistus lilan sävyjä. Siitä inspiroituneena omiin kynsiini tarttui tällä kertaa sävy nimeltään "Ice cream lilac".  Herkkä ja herkullinen väri, kivaa vaihtelua viimeksi kynsissäni olleeseen sähkönsiniseen hileeseen. 


Ihanaa viikkoa kaikille!


Kommentit

 1. Ihkut kynnet! Voi Jenni, en tiennytkään että olet kauneuden ammattilainen!
  Olisi ihana jutskata joskus näistä kynsiasioista lisää, toivottavasti tapaamme
  kesän aikana jossain kinkereissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! <3 Ja tästä aiheesta jaksan jutella loputtomiin, samoin kuin näistä sisustusjutuista. Odotan innolla, että nähdään! :)

   Poista
 2. Tämä oli uusi puoli sinusta minullekin. Eipä ihme, että kätesi ovat aina niin huolitellut :) Ihanat ovat kevätkyntesi - ja aivan huippuherkullisia nuo toisetkin karkkisävyt. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anu! <3 Välillä kyllä tuntuu, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä-ilmiö toteutuu tässä kynsiasiassakin. Keskittyy enemmän muiden kynsiin, kuin omiensa korjailuun. Luksusta on, kun on molemmat omat kädet kerrankin huollettu samaan aikaan :D Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista

Lähetä kommentti