PUUSTA, KANKAASTA VAI PAPERISTA...

Aivan aluksi haluan kiittää kaikkia teitä ihanista sanoistanne ja kauniista ajatuksista kommenteissanne Kaikki iloksi muuttuu -postauksessa! Nyt onneksi tuo ikävä onnettomuus alkaa olla korjauksia myöden takanapäin.

Kyllä minulla on ollut hauskaa näitä palkintoja miettiessäni ja valmistellessa. Ja niin jännittävää oli laittaa random.org työn touhuun ja arpoa voittaja!! Tittididii! Fanfaarien saattelemana voittaja on Laura Heinässä heiluvassa -blogista! Onnea Laura! Laitankin sinulle sähköpostia heti tulemaan. Tämä arpominen oli kyllä hauskaa, itseä jännitti jo niin turkasen paljon eilisillasta lähtien! :) Laura toivoi puista voittoa ja saamasi pitää. Palkintosi lähtee postiin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään mökkierakoitumisen jälkeen. Ja nyt se alkaa, LOMA!

Tänään suunnataan kohti Pori Jazzien hulinoita ja sen jälkeen kutsuu rauha ja mökkielämä. Jos minusta ei kuulu, niin notkun laiturin nokassa tai torkun auringossa :) Faebookin ja Instagramin kautta taatusti lomafiiliksiä päivittelen eli tervetuloa sinne puolelle seurailemaan. Ihanaa viikonloppua kaikille ja mansikkaisia halauksia!

Kommentit

 1. Oikein mukavaa lomaa ja ONNEA laura :))

  VastaaPoista
 2. Oi mitä ihania kuvia! Ja ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Jee!!! Kiitos! Olipas ihana voittaa tämä :) ja nyt lomailet rauhassa ja nautiskelet!

  Oikein ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Lomailun ohessa olen laittanut palkintosi postiin! :)

   Poista

Lähetä kommentti