11 KOHDAN HAASTE

Olen jo huhtikuussa saanut ihanaisen Juhlahuuma -blogin Jenniltä 11 kohdan -haasteen. Tämä on pysynyt mielessä, vaikka elämä muuten on vilistänyt kiireiden lomassa vallan ohi silmien. Hauska haaste on siis saanut odottaa vuoroaan. Vihdoin pääsen paneutumaan näiden kysymysten maailmaan.

1. Kolme suosikkiblogiasi?

Todella vaikea valita suosikkeja niin monien ja upeiden blogien joukosta! Mutta jos teen ratkaisun sillä perusteella, mitä blogeja olen seurannut pisimpään. Nämä kolme mahtavaa ovat Valkoinen Harmaja, Modernisti Kodikas ja Valkoinen Soihtu.

2. Viimeisin kirja jonka luit?

Nyt tuli paha! Rehellisesti jos myönnän, niin en muista. En ole yhtään kirjaihmisiä. Viime syksynä aloitin jotain dekkaria, mutta sekin jäi kesken. Kirjojen lukeminen vaikuttaa aina niin rentouttavalta ja tunnelmalliselta, mutta toteutus jää kauaksi minun kohdallani. Sivistyksessäni on siis monen kirjan mentävä aukko.


3. Mitä aiot tehdä isona?

Selvittelen sitä parhaillaan. Aion tehdä jotain sellaista mistä nautin ja missä saan toteuttaa itseäni. Suunnitelmat ovat aina suuria ja kuten mieheni sanoo, vaativat yleensä miljoonia toteutuakseen ;D Mutta se on varmaa, että aion isonakin haaveilla.

4. Minkä neuvon antaisit itsellesi, jos palaisit ajassa taaksepäin ja tapaisit itsesi 17-vuotiaana?

Toteuta rohkeasti ja ennen kaikkea uskalla tavoitella haaveitasi. Usko itseesi! Ja sen, että vaikka olitkin omasta mielestäsi liian pitkä tyttö niin seiso suorassa ja käytä korkokenkiä, jos mielesi tekee! :)

5. Kuka henkilö inspiroi sinua ja miksi?

Inspiroivia ihmisiä löytyy läheltä paljon. Yhtenä voisin mainita isäni, sillä hän omaa positiivisimman maailmankatsomuksen mitä tiedän. Hänellä on aito taito nauttia joka hetkestä ja löytää kaikesta aina hyviä puolia. Tämän lisäksi hän toteuttaa hämärimpiäkin ideoitani, rakentaa kaikkea maan ja taivaan välillä ja innostuu aina samalla voimalla niiden suunnittelusta. Isällä taito, voima, tunne ja asenne ovat läsnä tässä ja nyt. Nämä yhdessä saavat aikaan aina jotain hienoa.


6. Unelmien matkakohde?

Haaveissa olisi joskus matkustaa Miamiin ja muutoinkin Yhdysvallat kiinnostaa. Rakastuin New Yorkiin, joten haluaisin tutkia siellä muitakin kaupunkeja.
 
7. Mitä muuttaisit kotimaan politiikassa tällä hetkellä?

En ole mikään politiikan tietäjä saati seuraaja, mutta ensimmäisenä mieleeni tulee tasa-arvoinen avioliittolaki. Ihmisten tulisi saada tasapuolisesti osoittaa rakkautta ja sitoutua valitsemansa kumppanin kanssa. Minusta sitä ei tulisi rajoittaa. Ugh, olen puhunut.


8. Parhaat vinkit millä näyttää hyvältä?

Nuku hyvin ja riittävästi, hymyile ja luota itseesi! Minusta näillä pääsee jo pitkälle.

9. Miten flirttailet?

Jaa-a... :D Kai sitä jonkin kummallisen hymyn tulisi vääntäneeksi, jos flirtin eteen joutuisi.

10. Kolme paikkaa kotikaupungissasi, jotka haluaisit näyttää vierailijoillesi?

Aurajoen ranta on kaunis ja vilkasta seutua näin kesäisin, sitä kaipaan eniten nyt asuessani maaseudulla :) Sinne siis suuntaisin kävelylle vieraineni. Turun Linna on aina ollut oma lempparini ja voisin käydä siellä seikkailemassa ihan joka vuosi. Kolmas kohde voisi olla Flowpark, koska olen aina sinne itse halunnut. Monta kertaa on ollut suunnitteilla mennä sinne, mutta aina jokin este on sitä siirtänyt. Olen kuullut että siellä korkeuksissa on hauskaa!

11. Tärkein esineesi?

Rakkaan mummuni vanha kultainen vihkisormus, joka oli jo hääkimpussani mukana rautalangalla. Tänä päivänä se roikkuu hopeaketjussa kaulassani joka päivä <3


Minä en nyt haasta ketään, sillä tämän on varmastikin moni jo tehnyt. Tietenkin saa mieluusti myös napata itselleen ja vastailla mukaviin kysymyksiin. Ja tietysti kiitos Jennille Juhlahuumaan haasteen heittämisestä! Oikein ihanaa maanantai-iltaa!

Kommentit

 1. Oi tätä oli mukava lukea! Tuo Aurajoen ranta on vaan niin hieno paikka, näin tänne muuttaneena siitä vaan niiin tykkään :) Kauniita kuvia olet ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Olisi ihanaa jos työmatkan, kauppareissun ja kaikki tekemiset voisi taittaa niin, että kulkisi Aurajoen rantaa pitkin, se on ihana reitti :)

   Poista
 2. Ihana, kiitos blogimaininnasta♥♥♥ Kiva oli lueskella vastauksiasi:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ihanainen blogi ja blogin pitäjä! <3

   Poista

Lähetä kommentti