VIIDEN KYSYMYKSEN HAASTE

Sain Lauralta ihanasta Heinässä heiluvassa -blogista haasteen vastata viiteen kysymykseen. Toteutetaan haaste tämän kauniin kesäisen päivän päätteeksi.1. Tällä hetkellä paras paikka tai juttu omassa kodissa?

Tällä hetkellä paras paikka on ollut piha. Siellä on istuttu ja tehty raakaa työtä kaikki liikenevä vapaa-aika. Ihanaa kuopsuttaa rikkaruohoja pois, pihapolkujen reunakivet saatiin laitettua paikoilleen loppuun asti (puuttuivat talon takaa), kesäkukat on laitettu ja terassi saatiin tänään pestyä. Tämä paikka vaihtuu syksyllä jälleen olohuoneeseen, sillä se on pimeinä vuodenaikoina se lempipaikka valoisuutensa ja avaruutensa vuoksi.2. Mitä haaveita sinulla on sisustuksen suhteen?

Haaveita on vaikka kuinka paljon! Kodinhoitohuoneen remontointi ja sisustaminen ovat haaveiden isoimmasta päästä, eteiseen kengänlaittotuolin hankinta (kengänlaittotuoli taisi terminä olla minullekin aivan uusi) :D, mattoja tarvitsen työhuoneeseen ja keittiöön ym. Monta haavetta ja uusia tulee aina tilalle. Se on silti ihanaa, että aina on jotain odotettavaa ja suunniteltavaa.


3. Oletko menossa johonkin kesälomamatkalle?

Kesälomamatkalle minnekään kauas emme ole lähdössä. Varmaan ihan Suomen rajojen sisällä reissataan. Ihana matka lämpimään on varattu talven varalle ja odottaa tammikuussa. Heinäkuussa suuntaamme Pori Jazzeille ja Jyväskylään asuntomessuille. Nuo reissut ovat varmoja :)


4. Viimeisin DIY -juttu?

Tuntuu, että pihahommissa on kulunut nyt niin paljon aikaa, että DIY-jutut ovat edistyneet hiljalleen. Tällä hetkellä työn alla on vanha lokerikkohyllyn maalaus ja sitä ajattelin tuunata lisääkin. Hylly on n. 70cm x70cm ja oli lapsena siskoni huoneessa. Nyt sitä on maalailtu valkoiseksi ja sen lisätuunausideat muhivat vielä.


5. Onko sinulla jotain kivaa vinkkiä tuliaisviemisiksi näin kesällä?

Olen muutaman kerran keväällä vienyt tuliaisiksi itsetehtyjä kortteja. Niitähän voi tehdä eri teemojen ja vuodenaikojen mukaan. Eri tarkoituksiin käytettäviä kortteja on helppo saajan käyttää, kun korttia tarvitsee. Ja kortit voi paketoida kauniisti vaikka silkkinauhalla. 


Kiitos Laura haasteesta! Samalla saitte kuvien muodossa esittelyn kesäkukkatarjonnastamme pihan puolella :)


Kommentit

 1. Upeita kesäkukkia, kerrassaan valloittavia!

  Meilläkin on puuhasteltu oikein urakalla mökin
  pihaprojektin parissa. Hartiat jumissa, levitin
  viikonlopun aikana muutaman tonnin multaa :-)

  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija! :) Oi joi, mullan levitys tuossa määrin on kovaa hommaa. Muistelen viime kesäistä soran levitystä noille kävelypoluille ja tunnen sympatiakipua hartioissa :D Ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Ihania kuvia taas ja kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna kauniista sanoista! :) Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista

Lähetä kommentti