ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN BLOGITAPAAMINEN

Voi sitä jännityksen määrää viime viikon torstaina, kun koko pitkän päivän sai odottaa kellon lyövän kuusi. Silloin tapasimme Turun alueen sisustusbloggaajien kesken hurmaavan Sisustuksen G.:n tiloissa. Tämän mahtavan treffi-illan olivat saaneet aikaan selvästi puuhanaisten vikaa omaavat Jutta Projekti Verkaranta -blogista ja Anu Arjen timantteja -blogista. Meitä oli iso joukko koolla samanhenkisiä naisia, kuplivaa ja herkkuruokaa, mitä sitä muuta nainen tarvitsee?! :)

Sisustuksen G.:een naiset Jaana Ahokoski ja Nina Lindholm toivottivat aluksi meidän tervetulleeksi ja kertoivat oman polkunsa sisustusalalle. Oli myös mielenkiintoista kuulla, miten muut olivat päätyneet bloggaamaan ja minkälainen ihminen kauniiden kuvien ja mukaansa tempaavien tekstien takana piilottelee. Sieltä paljastui taitavia, inspiroivia, rohkeita, luovia, reippaita ja iloisia naisia! Meidän bloggaajien lisäksi sain kunnian tutustua yrittäjiin, jotka olivat tuoneet iloksemme ja ihasteltavaksemme tuotteitaan. Zinotin Susanna Wiljanen ja Laura Rostedt esittelivät Musta 5101 ja Mayn tuotesarjaa.

Magia Graphicsin Milla Säteri kertoi tarinan hauskojen ja koskettavien printtitaulujensa takaa.

Tuntui, että aika hurahti liian nopeasti ja paljon olisi halunnut kysellä ja ihmetellä niin yrittäjiltä, kuin uusilta blogituttavilta. No toivottavasti saamme siihen tilaisuuden jo pian, sillä uusia ideoita seuraavaan ja siitä seuraavaankin tapaamiseen pulppusi runsaasti. Tämä oli kiva ilta ja antoi paljon ihmettelyn ja ihastelun aihetta pitkälle tähän viikkoon asti. Oli kunnia tavata henkilöt yritysten, tuotteiden ja blogien takana. Kerron vielä erikseen toisella kertaa, mitä kaikkea ihanaa palasi kotiin kanssani tuon tapaamisen jälkeen.

Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Ihania kuvia ja tunnelmia upeasta bloggaritapaamisesta! Oli mukava tavata!
  Toivottavasti kokoonnumme pian uudelleen.

  Ihanaa viikkoa sinulle Jenni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan ihanaa tavata! Toivottavasti tosiaan treffataan taas pikimmiten uudelleen! Ihanaa viikkoa Teija sinulle myös! :)

   Poista
 2. Teillä on ollut ihana tapaaminen siellä. Ihania nuo kaikkien tuotemerkkien tuotteet. ps. blogissani alkaa ensi maanantaina arvonta yhteistyössä Magia G:n kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva ilta ja miten paljon sitä voikaan saada muilta inspiraatiota! Oi, minun täytyykin olla silmä tarkkana tuon arvonnan suhteen ;) Ihanaa, että olet päässyt tekemään yhteistyötä noin mahtavan tyypin kuin Millan kanssa!

   Poista
 3. Oi miten ihanat puitteet teillä on ollut siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kaunis tila ja ihanat illan emännät meitä vieraita vastassa! :)

   Poista
 4. Tosi hienoja kuvia olet ottanut!! Toivottavasti minäkin ensi kerralla muistaisin sen kameran... :) Minuakin jännitti, mutta onneksi oli koko päivä niin täynnä touhua, etten yhtään ehtinyt miettiä ja hermoilla etukäteen. Aivan mielettömän kiva oli tutustua ihan uusiin ihmisiin! Saas nähdä, mitä vielä keksitään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :) Kyllähän meistä kumpuaa vielä vaikka mitä ideaa ja miittinkiä! Odotan innolla tulevaa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Nuo printit on kyllä makeita! Olen aivan ihastunut niihin <3

   Poista
 6. Upeat kuvat Jenni! Tämä on vasta alkua - me niin rokataan! Toivottavasti nähdään taas pian, oli ilo tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jutta! <3 Ja totta puhut, meistä tulee upea sakki! Pikaisiin näkemisiin! :)

   Poista
 7. Oli kyllä mukava tavata pikaisesti, harmi etten ehtinyt sinun kanssa enempää jutella tai muidenkaan. Toivottavasti pian tavattais uudestaan!!! Muakin jännitti ja tulinkin niin kiireellä ja lähdin kiireellä. Tooosi näyttävä käynti :D Toisaalta oli kiva käydä edes pikaisesti ja yllätyin kuinka siellä olikin tuttuja ihmisiä vaikka en odottanut tuntevani ketään... paitsi tietty teidän blogien takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana nähdä edes pikaisesti! Toivottavasti ensi tapaamisessa päästään juttelemaankin! Oli kiva nähdä kasvot :)

   Poista
 8. Minäkin haluan ens miittiin! :) Mulla oli tuolloin vauva kipeänä ja kyllä harmitti, kotona ollessa ei turhan usein pääse päätään tuulettamaan uusilla, kivoilla asioilla joten tuo olisi tullut tarpeeseen! Mutta ens kerralla sitten! Tosi kiva miitti näyttää olleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti seuraavalla kerralla tavataan! Oli kyllä kiva ilta ja odotan jo innolla tulevaa! :)

   Poista
 9. blogitapaamiset on niin kivoja. löysin sattumalta kivan blogisi ja jään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenna, voi miten kiva kuulla, tervetuloa! :) Tuo blogitapaaminen oli kyllä ihan huippu!

   Poista

Lähetä kommentti