PULLEAT PURJEET

Tai ainakin yksi siro, pieni purje etuterassilla. Tähän olen tosiaan haaveillut sitä aamupalapaikkaa ja olen jo pitkään miettinyt purjetta suojaamaan tulevaa tuoliparia. Olen kuitenkin pähkäillyt sen sopivuutta taloon ja haluttuun kohtaan, miten se siihen sitten istuu? Miltä se näyttää kauempaa? Olen nähnyt niin hienoja kuvia, myös joissakin blogeissa kyseisistä purjeista. Miksi sitä ei kokeilisi! Sattumien kautta ostin ystävältäni käyttämättä jääneen purjeen ja nyt se on asennettu paikoilleen. En tiedä muiden kokemuksista, mutta meidän kohdallamme tästä muodostui lähes kolmen tunnin älypeli ratkaistavaksi. Alkuajatus purjeen sijainnista muutti muotoaan moneen kertaan ja välillä purjeen koko tuntui olevan väärä. Haastetta kehiin heittivät myös kattolipan alla olevat tukipuut, joita on kaksi. Puhumattakaan siitä, että purje pitää asentaa melko kireälle ja tukevasti. (Ja alla olevassa kuvassa nähdään, että rikkaruohojakin kävelypoluilta pitäisi ehtiä nyppimään... :D)
 
Voin sanoa, että toppatakki ei ollut liikaa siinä kesätuulessa, jossa asennushommaa tehtiin, mutta mieltä lämmitti sitäkin enemmän projektin valmistuminen.

Mielestäni purje näyttää ihan hauskalta ja tuo mukavaa suojan tuntua. Samalla se suojaa aamukahvin juojaa lintujen kakkaiskuilta :)
Kertokaa ihmeessä miltä se teidän silmäänne näyttää? Ihanaa juhannusta kaikille!

Kommentit

 1. Kaunis purje, kauniilla terassilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna kauniista sanoista! :)

   Poista
 2. Anonyymi6/19/2014

  Todella upea kokonaisuus muutenkin, aamupalapaikka täydentää vielä terassia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolitkin ovat jo valkoiset ja kuvailen niitä mahdollisimman pian :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää purje teidän aamupalaterassin yläpuolella. Aivan ihana on myös tuo aidanvierustan / terassikaiteen viereinen istutusallassysteemi. Todella kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Ja kiva kuulla, että muidenkin silmään purje näyttää hyvältä :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää ja tuo teidän terassi on kyllä kaunis!! :) Mä oon jotenkin aivan hukassa meidän terassin kanssa. Olisi ihana kun voisi fiilistellä kotonakin ;D Ihanaa juhannusta! ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Terassi on ihan lempipaikkojani näin kesäisin ja hetki on mennyt itselläkin, ennen kuin on alkanut hahmottumaan eri toiminnot ja mitä terassille haluaa.

   Poista
 5. Näyttää tosi hyvältä tuo purje:)! Tykkään!

  VastaaPoista
 6. On kyllä tosi upea!!!! Niin näyttävä purje!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Aluksi vielä hieman mietin, miltä se mahtaa oikein näyttää, mutta nyt olen kyllä kovin tykästynyt :)

   Poista

Lähetä kommentti