TURKU DESIGN FESTIVAL

Työntäyteisen viikonlopun aikana ehdin myös nautiskelemaan ensimmäistä kertaa Turku Design Festival -tapahtumassa. Ilmeisesti oli niin paljon silmäniloa ja kaunista ympärillä, että kuvaaminen jäi paitsioon. Logomossa sijaitsi Uuden Muotoilun Kevätmarket, jossa oli esillä kymmenittäin mielenkiintoisia muotoiluyrityksiä ympäri Suomen. 

Paljon siis lahjakkaita ihmisiä ja kauniita tuotteita. Eli riitti tutkiskeltavaa ja katseltavaa vaikka kuinka. Alun perin piti ehtiä myös keskustan tapahtumapaikkoihin, mutta päivän kiireinen aikataulu onneksi mahdollisti edes tämän Logomon keikan. Muutama ihana tuliainenkin kotiutui. Kauniste Finland myi 2-luokan keittiöpyyhkeitä ja niihin ihastuin ensisilmäyksellä. Niissä olevat virheet olivat niin olemattomia, että oma silmäni ei osannut niitä edes bongata. 

Muotoiluhuone Tuokion suloiset postikortit lähivät myös matkaani. 

Heidän julisteensa koristaa jo eteistämme, sen voit lähemmin tsekata täältä. Nyt lihaksia jomottaa, johtuen urheilusta ja pihatöistä, joten taidan kaivautua vällyjen väliin. Ihana, onnellinen viikonloppu takana! 

Kommentit

 1. Mä oon niin kade kun siellä teillä on paljon kivoja tapahtumia, täällä meillä ei mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän Johanna, on toki harmillista jos omalla paikkakunnalla ei ole vilkasta tapahtumatoimintaa. Toisaalta vaikka tapahtumia täällä riittää, niin ei niihin aina ehdi kuitenkaan ottamaan osaa. Oli onni, että bongasin tämän, kiitos joidenkin seuraamieni blogien! :)

   Poista
 2. Kuulostaapa kivalta tapahtumalta! Ja tosi ihania pikkuostoksia teit! Mäkin voisin heti ottaa tuollaiset keittiöpyyhkeet meille, niiiiiin kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtuma oli tosi ihana! Toivottavasti toteutuu myös jatkossa. Pyyhkeet oli niin <3

   Poista
 3. Mua niin harmittaa etten ehtinyt tuonne. Työpaikkakin on niin lähellä että sinne olisi ollut helppo piipahtaa. Oi ilmeisesti ollut kiva tapahtuma ja siellä oli ollut vähän kaikkea kivaa :) Ensi kerralla sitten! Blogissani on sinulle pieni haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten! Oli tänä vuonna minunkin ensimmäinen kerta, kun ehdin paikalle ja oli kyllä ihana tapahtuma. Kiitos haasteesta, kävin kurkkaamassa! <3

   Poista

Lähetä kommentti