TYYLIMUUTOS VALMISTUI

(*Blogiyhteistyö)

Viikko sitten olin tulisilla hiilillä ja minun tuli hypätä lavalle monipäisen messuyleisön eteen. Puhun siis tyylimuutoksesta, johon pääsin mukaan, kun sain soiton 4Style Saijalta ja SariltaTäällä voit lukea alkutunnelmista.

 Ja lähtötilanne pärstäkertoimessa oli siis tämä...
Päivä alkoi sillä, että saavuin Osaava Nainen-messuille ja pääsin Sydämen Pohjasta-kampaamon asiantunteviin käsiin. Emma, joka oli hiukseni muuttanut uuteen uskoon alkoi työstää pehkoani kampauskuntoon. Kodin vauva-arjesta lähteneenä, se kun joku aamuvarhaisella sukii hiukset hyvään jamaan ja hipsuttaa sieltä sun täältä pääkoppaa. Luksusta, täyttä luksusta, ei muuta tarvitse edes sanoa.

Kun hiukset olivat kunnossa, pääsin meikkaukseen Päivin käsittelyyn. Päivin tavoitat myös Sydämen Pohjasta ja hän toteuttaa hiustaikoja, sekä meikkejä. Hän oli suunnitellut minulle meikin, joka toistaa hiuksissa loistavia värisävyjä. Luomillle sain ruskeaa, kuparia ja pronssia, vihreällä rajauksella korostettuna. Tuo rajaus oli mieletön yhdistelmä luomivärin sävyihin. Olen jo pitkään ollut huulimeikin suhteen huulikiillon suurkuluttaja. Päivi kuitenkin tässä meikissä laittoi minulle terracotan sävyisen huulipunan rajauksineen. Ja täytyy sanoa, että se täydensi meikin ja sai oloni jopa naisellisemmaksi.
Vaatekokonaisuuksia oli kaksi. Toinen edusti arkisempaa ja toinen juhlavaa lookkia. Arkisempi kokonaisuus oli todella tyyliseni ja koin siinä oloni kotoisaksi. Voisin hyvin hankkia kokonaisuuden itselleni, mikäli lompakko siihen antaisi myöden. Juhlava kokonaisuus herätti epävarmuuteni, koin mekon tuovan liikaa esille vatsan seudun, jota itse yritän peittää pukeutumisella. Tässä opin, että mitä enemmän sitä peitän, sitä enemmän se isontaa minua. Ja muotoja on hyvä korostaa. Eihän sitä pakoon pääse, että on ruoka-aikaan ollut kotona. Juhlamekon yönsininen väri oli upea ja sopi mielestäni hiusten väriin hyvin. Molempiin asuihin oli stailattu myös kehykset Turun Silmänilon kehyksillä.
Musta mekko - Excuse My Bon Bon
Bomber - Uhana Design
Kengät - Minna Parikka
Korvakorut - Uhana Design

(kuvat 4Style Saija ja Sari / Change Your Style-tyylimuutos)
Mekko - Derhy
Kengät - Gabor
Iltalaukku - Tiger Of Sweden

(kuvat 4Style Saija ja Sari / Change Your Style-tyylimuutos)


Tämä retki muutoksen polulla on kyllä ollut hyvä muistutus siitä, miten mukavuusalueelta poistuminen tuo mielettömiä oivalluksia. Miten eri tavalla muut sinut näkevät ja osaavat yhdistää tyylejä tavalla, mikä ei omassa mielessä olisi käynytkään. Ja hyvä niin! Itse sitä helposti jumittuu tietynlaiseen tyyliin. Ja oli ihanaa, miten nämä ammattilaiset huomasivat persoonani, joka ei ehkä kohdannut tyylini kanssa. 

Meillä oli tällä porukalla niin hyvä meininki ja kannustava ilmapiiri koko päivän, että kaiken jännittämisen lisäksi mieletön itsensä voittamisen fiilis kantaa pitkälle. Kiitos kaikille päivässä mukana olleille!


Tuntuu, että tämä tyyli jää tavatessa muidenkin mieleen. Lähikaupan kassa mainitsi, että olenpas muuttanut hiustyylini kertaheitolla hyvään suuntaan. Ja yhdessä liikkeessä toinen asiakas tuli juttelemaan, miten tutulta näytänkään ja taisit olla messukeskuksen lavalla. Hassua, kivaa ja hämmentävää. Kaikkea kerralla. 

*Blogiyhteistyössä mukana
- 4Style Saija ja Sari / Change Your Style-tyylimuutos
- Osaava Nainen
- Silja Line
- Televisio Lifestyle Store
- Sokos Wiklund
- Turun Silmänilo
- Sydämen Pohjasta

Kommentit

 1. Uusi tyylisi on tosi pirtsa ja tukee hyvin iloista, pirtsakkaa luonnettasi. Hiusmalli ja -väri sekä meikki pukevat sinua kauniisti. Onnistunut muutos kaiken kaikkiaan! Jännä tosiaan nähdä miten muut näkevät oman tyylin. Olit rohkea kun lähdit mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anu! <3 Oli ihana heittäytyä ja oppia paljon uutta, sekä näkemään itsensäkin ehkä eri tavalla :)

   Poista
 2. Ihana uusi tyyli - pirteä ja tyylikäs - muttei tylsä! Olin katsomassa messuilla muutosleikkiä ja pidin peukkuja vaan etpä sinä mitään tsemppiä tarvinnut, sillä säteilit siellä <3
  Ja molemmat asut olivat onnistuneet - tuo sininen toi hehkua kasvoillesi!
  Onnittelut upeasta uudesta tyylistä ja peukut rohkeudelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! <3 Säteily ehkä johtui paniikista ja kuumuudesta :D Välillä on hyvä astua sen mukavuusalueen ulkopuolelle, voi löytää jotain ihan uutta :)

   Poista

Lähetä kommentti