SYKSYN TRENDISÄVY JATKAA TALVEEN

Tutustuin syksyn aikana sävyyn nimeltä Maroon. Olihan väri toisaalta tuttu, mutta kuitenkin katsoin sitä täysin uusin silmin. Kun ajattelen tätä sävyä, näen silmissäni punatiilisen talon, jonka jokainen tiili on eri vivahteita täynnä. Näen myös syksyn lehdet monissa eri sävyissä. 

Blogiystävälläni Katilla on kaunis sisustus- ja lankakauppa Kotilaituri, Liedon Ilmarisissa ja kävin siellä joulun avauksessa. Siellä maroon oli tuotu upeasti jouluun ja ihastuin todella paljon sävyyn. Tässä alla vilkahdus Kotilaiturin jouluun.

Toin kotiinkin pienen palasen maroonia Uasmaman pussukan muodossa. Sävy sopii todella hyvin luonnon elementtien kanssa. Ja lipsahdinkin jo hieman jouluiselle puolelle hankkimalla huonekuusen ja tuomalla muutenkin kotiin jo havuja. 
Viikonloppuna asensin jo pihalle kausivalojakin ja jätin ne ensimmäisenä naapurustossa päälle valaisemaan hämäriä iltoja. Rakastan pihavaloja, ovat kuin pieniä timantteja. Tunnelmaa teillekin kaikkien iltoihin!

Kommentit

  1. Kiitos ihanasta postauksesta <3 Sinäkin hurahdit, kuten minäkin :) Maroon on aivan ihana, murrettu ruskeaan taittava viini. Syksyisessä luonnossa on paljon tuota sävyä. Tunnelmallista joulun odotusta teille <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti