YKSIVUOTIAS

Meillä juhlittiin muutama viikko sitten yksivuotiasta prinsessaamme. Hurjaa, miten vuosi on mennyt hujauksessa. Juurihan vasta valvoin yömyöhään ja panikoin synnytystä, elin ihan vain itselleni ja join teekupposeni kuumana.Vuodessa vauva kehittyy niin paljon, eikä minulla ole ollut mistään tällaisesta aikaisempaa kokemusta saati tietoa. Melko mullistavaa seurata pienen oppimista ja sitä riemua, kun ensin käännytään vatsalle ja kohta jo istutaan, kontataan, seistään ja otetaan askelia. Ihmisellä on myös uskomattomasti jo selkärangassa rytmitaito ja huumori, ihan jo ensimmäisenä vuotenaan. Sekin on lyönyt minut ällikällä.
Juhlat olivat ihanat ja juuri sellaiset kuin toivoinkin, läheisiä ja lämmin tunnelma. Tärkeintä minulle oli aloittaa perinne, jossa teen kultamurun synttärikakun aina itse. Ajattelen, että siitä jää ihanat muistot hänellekin. Ja itsellekin se olisi mukavaa puuhaa. No, sainhan minä siitä valtavan stressin ja kovat suorituspaineetkin aikaiseksi, mutta olihan se mukavaakin. Ja kakkukin maistui kaikille, vaikka vähän sokerimassakuorrute halkeilikin, huh helpotusta!
Ystäväni lauloi toivomamme laulun päivänsankarille ja katselimme valokuvia kuluneesta vuodesta. Laitoin esille jokaiselta kuukaudelta valokuvan, jotta kehityksen näki myös kuvien kautta. Juteltiin, leikittiin ja herkuteltiin. Kiva juhlapäivä Kultapussukallemme! ♥️

Kommentit