HYPPY TYYLIMUUTOKSEEN

(*Blogiyhteistyö)

Viime viikolla sain mahdollisuuden hypätä mukaan tyylimuutosseikkailuun. Ja minähän hyppäsin. 4Style Saija ja Sari /Change Your Style-tyylimuutos ja Osaava Nainen-messut olivat alkuunpanevat tahot tässä huikeassa kokemuksessa, joka on vielä loppuhuipennusta vailla. Minun lisäkseni muutosseikkailuun valittiin Susanna Healthy Style Of Living-blogin takaa . Kiva, kun sain jakaa tämän jännityksen Susannan kanssa.

Lauantaina se alkoi. Astelin hiusten muutokseen Sydämen Pohjasta-kampaamoon, joka on syyskuussa avannut liikkeen Turkuun. Ja ensi hetkestä alkaen koin olevani kuningatar, niin lämpimän vastaanoton ja upeaa palvelua sain osakseni. Istuin alas ja muutaman juttuhetken jälkeen kampaajani Emma oli saanut vision. Visio kuulosti hienolta, mutta samalla myös hurjalta. Mietin, että onko minusta kantamaan niin vahvaa hiustyyliä. Ja todellakin luvattua tyylimuutosta tulisi reilulla kädellä. Useamman tunnin kuluttua lähdin kotia kohti ihan erilaisen näköisenä, kuin olin sisään kampaamoon astunut. Erilaisena, mutta silti uusi tyyli istui hyvin luontevasti. Illalla mieheni kyllä pelästyi muutamaan otteeseen, että kukas nainen hänen sohvallaan istuu. Niin isolta muutos tuntui ja näytti.
 Maanantaina oli luvassa vaatteiden stailaus. 4Style Saija ja Sari ottivat stailaukseni ammattimaisella otteella haltuunsa. Minulle valittiin kaksi asua, joista toinen oli Televisio Lifestyle Storen upeasta valikoimasta. Televisio on todellinen karkkikauppa muodin ja trendien ystäville. Ja mikäli korut ovat lähellä sydäntäsi, voin vannoa, että heidän korutaivaassaan maallinen maailma unohtuu hetkeksi. Löysin itse jo monta lempparia lyhyessä tuokiossa. Television valikoimista löydät esimerkiksi Katri Niskasen luomukset, Uhanan viimeisimmät trendit ja Minna Parikan kenkäunelmat. Ja tässä vain pintaraapaisu ihanuuksista, mitä Televisio sisäänsä kätkee.Toinen asu koottiin Sokos Wiklundin laajasta tarjonnasta. En ollutkaan pitkään aikaan käynyt Wiklundissa, koska keskustaan eksyn harvoin. Mutta ilokseni huomasin, että valikoima oli laaja ja laadukkaan oloinen. Merkkejä löytyi eri hintaluokissa ja myymälä oli tyylikäs ja selkeä. Voisin palata etsimään juhla-asua tulevien pikkujoulujen tiimoilta.


Asuihin mietittiin myös sopivat silmälasikehykset Turun Silmänilon trendikkäiden ja värikkäiden kehysten joukosta. Itselläni ei ole silmälaseja, mutta olen aina haaveillut "feikkilaseista". Huomasin, että värikkäät kehykset taitavat olla tänä päivänä pinnalla. Ja mikäli kantaja niin haluaa, niin hyvin rohkeita ja taatusti huomiota herättäviäkin kehyksiä löytyy. Hienoa, että kehyksillä voi leikitellä ja tehdä vaikuttavan lisän koko asuun.Mielenkiintoista on, miten eri tavalla muut minut näkevät ja valitsevat vartalooni ja tyyliini sopivat asut. Sain hyviä vinkkejä esimerkiksi minulle sopiviin kaula-aukkoihin ja minkä pituinen hameenmitta minulle olisi imartelevin. Olen hyvin harteikas, pitkä ja pehmeyttä löytyy vatsan ja lantion seudulta. Monesti tuskailen sen kanssa, mitä pukisin jotta nämä piirteet peittyisivät. Saijan ja Sarin vinkeistä huomasin, että olen tainnut peitellä niitä täysin väärin keinoin. Ja toinen teema, mikä mieleeni jäi, oli värien käyttö. Inspiroiduin hurjasti ja nyt ehkä katselen tuota musta-harmaata vaatekaappini sisältöä uusin silmin. 

4Stylen Saija ja Sari ovat tehneet upeita muutoksia jo vuodesta 2013 lähtien ja viime aikoina Silja Linen Baltic Princessillä on voitu seurata useita muutostarinoita. Niistä kuvia voit katsella 4Style Saija ja Sari Facebookista.

Tämä kaikki kokemani seikkailu huipentuu ensi viikonloppuna Turun Messukeskuksessa järjestettäviin Osaava Nainen-messuihin. Siellä tyylimuutokset esitellään kokonaisuudessaan ja minut voi bongata lavalta lauantaina 28.10. klo 12 ja klo 14. Hui hui, miten jännää...! Kannustusjoukot eivät olisi pahitteeksi!

Odottavissa messutunnelmissa voinkin arpoa viisi kahden hengen messulippupakettia. Eli tulkaa ihmeessä katsomaan, miten olen muuttunut ja uskon, että messuilla on paljon mukavaa katseltavaa! Osallistua voi kommentoimalla tähän postaukseen ja kertoa, mitä erityisesti odottaa Osaava Nainen-messuilta. Ilmoitathan blogikommenteissa sähköpostiosoitteesi, niin tavoitan sinut arpaonnen osuessa kohdalle. Osallistua voi myös Kukkurakodin Facebookissa ja Instassa. Suoritan arvonnan torstaina 26.10. klo 22. Nyt kannattaa ehdottomasti osallistua ja lähteä viikonloppuna messuille!

Kommentit

 1. Haluan uusia innostumista ja inspiraatioita ja ihanuuksia.

  VastaaPoista
 2. Haluan uusia innostumista ja inspiraatioita ja ihanuuksia.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi10/24/2017

  Tyttären kanssa uusia tuulia ja vinkkejä hyvään oloon eläkkeellelähdön kynnyksellä.
  leenapoylijoki@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Lähtisin messuille äidin kanssa vaan viettämään laatuaikaa :) Kiva blogi, ystävän suosituksesta löysin tänne tänään! karoliinamalmgren@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Anonyymi10/24/2017

  Outlet-puoli kiinnostaa ja liikuntavinkit olisi tervetulleita.
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Anonyymi10/24/2017

  Upea blogi!

  VastaaPoista
 7. Oon niin ylpeä susta jo! Jos pääsen, tulen kannustamaan <3 Olet kyllä hemmottelun ansainnut! Kiitos myös postauksesta, Televisioon en ole päässyt tutustumaan ja nyt pääsin blogisi kautta :) Rohkeaa lähteä mukaan <3

  VastaaPoista
 8. Kädentaidot ja askartelut kiinnostaa erityisesti, mutta varmasti paljon muutakin nähtävää löytyy. susaruu@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti