KESTOPIGMENTOINTI

(*Blogiyhteistyössä Hoitola Womanin kanssa)

Kuten aiemmassa postauksessani kerroin, niin kestopigmentointi tuli tutuksi viime viikolla. Sain tosiaan onnekseni tehdä blogiyhteistyötä Hoitola Womanin  kanssa. Jännitin todella paljon pigmentoinnin ottamista, sillä olihan tarkoitus pigmentoida niinkin arkaa paikkaa, kuin silmän rajaa. Mutta huoleni ja jännitykseni karisivat samoin tein, kun kuulin pigmentoinnin teosta tarkemmin. Haluan muistuttaa kaikkia, että pigmentointiaikaa varatessa kannattaa suunnata asiantuntevaan paikkaan ja asiansa osaavan henkilön käsittelyyn. Onhan pigmentoinnissa luvattu 2-5 vuoden kestävyys, joten pigmentointijäljessä on hyvä viihtyä. 
Minulle pigmentoinnin teki Kaisa Halmesarka ja hänellä on takanaan vankka kokemus pigmentoinneista. Kaisa kertoi aluksi, miten pigmentointi tehdään ja kirjoitimme pigmentointisuunnitelman. Kävimme jo heti aluksi myös osittain kotihoitoohjeita läpi.
Sitten kävin pötköttämään ja Kaisa laittoi puudutusvoide silmän rajaan vaikuttamaan. Voide sai vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen se pyyhittiin pois. Sitten päästiin varsinaisen pigmentoinnin pariin. Rajan teko tuntui tässä vaiheessa pieneltä kutittelulta ripsien tyvessä. Tietenkin, kun kyseessä on silmä, niin pieneltä nykimiseltä ja silmän vuotamiselta ei voitu välttyä, mutta kipua en tuntenut. 

Kaisa teki huolellista työtä ja viilasi pigmentointia useaan otteeseen täydellisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ihan loppumetreillä puudutusvoiteen vaikutus alkoi hiipua ja viimeiset värin paikkailut hieman kirpaisivat, mutta kivusta ei voi vieläkään puhua. 

Sitten minulle annettiin peili käteen ja näin lopputuloksen. Rajat olivat ihanat! Kaisa muistutti, että tässä kohtaa väri on todella tumma ja siihen tulee nyt kehittymään rupi. Ruven lähtiessä voi tuntua, että värikin lähtee. Mutta eyeliner ei olekaan valmis vielä tämän kerran jälkeen, vaan väriä lisätään 3-6 viikon kuluttua. Joissakin tapauksissa väriä joudutaan lisäämään kaksikin kertaa. Ja tässä kohtaa pyydän armoa, olen ilman meikkiä kuvissa ja sen huomaa :D


Silmäni olivat ylärajasta hieman turvoksissa noin vuorokauden ja jos puristin silmät tiukasti kiinni tunsin arkuutta ylärajassa. Tämän jälkeen silmät palautuivat entiselleen. Kotihoito on onnistuneen pigmentoinnin saavuttamisessa tärkeää. 

- pigmentoitua aluetta ei saa kastella kolmeen päivään
- meikkiä ei tule käyttää käsitellyllä alueella viikkoon
- vältä aurinkoa, hikoilua ja saunomista, kunnes iho on täysin parantunut
- levitä hoitogeeliä pigmentoidulle alueelle aamuin illoin
- älä rapsuta aluetta, vaan anna ihon parantua rauhassa
- lopullinen väri näkyy viikon tai kahden kuluttuaNäillä ohjeilla on nyt eletty. Kerron sitten miltä rajaukset näyttävät parin viikon kuluttua. Vaikka silmät ovat nyt kiillelleet hoitogeelin jäljiltä ja silmämeikki on ollut pannassa, niin olen nauttinut rajauksesta ja silmät ovat näyttäneet terävämmiltä. Kiitos Kaisa ja Woman, tämä on ollut kivaa! 

Ja huomio lukijat!! Kaisa Hoitola Womanista tarjoaa kaikille huhtikuun aikana kestopigmentointiin ajan varanneille -15% alennuksen pigmentoinnin hinnasta. Aikaa varatessa tulee mainita blogini nimi, jotta on oikeutettu alennukseen. Nyt on siis hyvä aika hemmotella itseään! Mukavaa keskiviikkoa muruset!

Kommentit

 1. Tosi mielenkiintoista lukea kokemuksistasi! Hyvältä näyttää nyt jo. Jään seuraamaan ja kerään rohkeutta josko itsekin uskaltautuisi... 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Anu! Itseäkin jännittää, miltä täysin valmis lopputulos tulee näyttämään :)

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Itsekin olen joskus käynyt Womanissa ja palvelu on ollut loistavaa. Nyt alkoi kyllä pigmentointi kiinnostaa, ilman meikkiä kun oon ihan harmaavarpunen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Womanissa on kyllä loistopalvelua! Odotan innolla, että tämä projekti etenee. Olisipa jo värin lisäyskerta pian!

   Poista

Lähetä kommentti