FLÖR

*Åblogien yhteistyö Kukka- ja Puutarhamyymälä Flörin kanssa.

Täydellisesti naistenpäivään osunut vierailumme Flörin kukkataivaaseen oli juuri se, mitä tämä vauvakuplassa elävä nainen tarvitsikin. Me Åblogit saimme kuulla, miten entinen Kauppilan puutarhamyymälä on nykyään Flör. Myymälä ja brändi huokuvat ajan henkeä, tyylikästä mustaa ja viherkasveja. Viherkasvithan ovat tällä hetkellä iso juttu sisustuksen osana ja Flör tarjosi siihen kyllä paljon virikkeitä.


Pääsimme tekemään kimppuja ja saimme oppia kimpun sidontaa. Sanotaanko näin, että ammattilaisia meistä ei vielä kuoriutunut, mutta kaikki teimme omannäköisemme kauniin luomuksen. Kimpun teko osoittautui todella vaikeaksi ja omat sormet lähinnä kramppasivat jo, kun piti asetella kukat spiraaliin.  

Flörillä on liike myös Skanssissa ja Kaurakadun myymälässä pidetään suosittuja kukkasidontakursseja. Innostuin kyllä sen verran, että ystävän kanssa olisi joskus ihana mennä uudelleen opettelemaan kimpun työstöä.


Jos etsit ihanan rouheita ruukkuja tai viime hetken trendien mukaisia vihersisustamisen saloja, niin suosittelen poikkeamaan Flörin kautta. Itse löysin pari kivaa juttua, niistä tuonnempana. Ja leikkokukkavalikoima oli parasta, mitä tässä kaupungissa olen nähnyt. Tiedän, mistä seuraavaksi haen tuliaiskimpun tai perjantaipuskani. Huomenna onkin jo se perjantai! Jeejee! 

Kommentit