VESSAN MUUTOS JA LOPPUTULOS

Olen vilautellut hieman pikkuvessamme muutosprosessia ja vihdoin sain muistikorttini purettua ja pelastettua kuvat sen uumenista. Tässä siis lopputulosta vessasta. Ne mitä aiemmissa postauksissa olen kertonut, niin laatikosto maalattiin ja pytyn takana olevat laatat käsiteltiin tasoitteella. 

Vessan valaisimet myös uudistettiin. Kaarevat halogeenivalot korvattiin valkoisella valolipalla ja siihen upotettiin led-valot. Ruskea laminaattitaso korvattiin valkoisella tasolla, joka on tehty vanhoista lankuista. Sain työkaveriltani heidän mökkinsä vanhaa lankkulattiaa kolmen lankun verran ja ne liimattiin yhteen ja käsiteltiin, jättäen lankun pinnan kuitenkin hiomattomaksi. Tason päälle teetimme lasin, joka suojaa lankkutasoa kosteudelta. Altaan ja hanan hankimme myös ja vessan lattian päädyimme maalaamaan valkoiseksi Betoluxin kaakelimaalilla. Kuvakavalkadi näyttäköön lopputuloksen.

Vessa raikastui kertaheitolla ja olemme olleet tyytyväisiä muutokseen. Tästä pääset muuten kurkkaamaan aiempaan postaukseen, missä näet lähtökohdan.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

 

Kommentit

Lähetä kommentti