VAUVAN HUONE

Vauvan huone on jo pitkään ollut sisustettuna, vaikka sen yksityiskohtia edelleen hiotaan ja vauveli ei siellä aikaansa vielä ollenkaan edes vietä. Mutta tätä huonetta on ollut niin ihana laittaa ja näen jo silmissäni kaikki tulevat leikit siellä.


Huoneessa oli ennen vierashuone ja siellä ollut sänky siirtyi työhuoneeseen. Tehosteseinän maitokahvinruskea maali vaihtui harmaaseen. Seinään maalasin maalarinteippiä apuna käyttäen muutaman puun ja oksat vedin vapaalla kädellä. Isäni valmisti ihania linnunpönttövalaisimia puihin, kummitätini virkkasi upean tähtimobilen pinnasängyn ylle ja äitini virkkasi vauvalle peiton. Idea linnunpönttöihin lähti alunperin Pinterestistä. Tämä on siis ollut monen ihmisen työn tulosta ja ihanaa, kun kaikki ovat halunneet osallistua.

Huoneessa on hyvä tunnelma ja iltaisin ihanan tunnelmallista, kun sytytän linnunpönttöihin valot. Aivan kuin siellä asustaisi kokonainen pikkumetsä. Näissä tunnelmissa, hyvää yötä ja mukavaa tiistaita!

Kommentit

  1. Ihania yksityiskohtia! Nuo pönttövalaisimet ovat tosi hienot ja niin kaunis ajatus siinä että läheiset ovat tekemistensä kautta aina lähellä vauvaa ja teillä mielessä kun vietätte huoneessa aikaa ❤️ Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti