ONNEKSI ON MUISTOT

Jos kurkkaamme hetkeksi vielä menneeseen eli raskausaikaani. Sain ystäviltäni aivan ihanan lahjan vauvakutsuillani, lahjakortin raskausvalokuvaukseen. Olin tällaista itsekin jo haaveillut, mutta olin tyytymässä vain itse otettuihin valokuviin. Liikutuin kyyneliin, kun sain lahjan. Näihin kuviin ja tunnelmiin olen nyt jo monesti palannut. Olen siis äärettömän kiitollinen siitä, että minulla on nyt nämä kuvat, sillä yllättävän nopeasti sitä unohtaa miltä näytti kunnon pallomasun kanssa (onhan se edelleen pallo, mutta eri syystä ;D) ja näiden kautta pystyy aistimaan myös hieman, miltä se vatsa tuntui. 

(*kuvat Valokuvaus Nelly Stenroos)Kävin siis kuvassa Porissa, jossa toimii äärettömän lahjakas ja taitava Nelly Stenroos. Jos haluat kurkata muita hänen töitään, niin hänen sivuilleen pääset klikkaamalla TÄSTÄ. Nelly on myös aivan ihana persoona ja sai myös minun kaltaiseni jäykän putkenpätkän rentoutumaan ja nauttimaan kuvauksen joka hetkestä. Pidin erityisesti siitä, että hän osasi ohjata minua joka tilanteessa ja ideoi loputtomasti pienillä jutuilla kivoja yksityiskohtia. 

Suosittelen siis jokaiselle raskaana olevalle kuvausta, siitä jää niin rakkaat muistot ja ihanat kuvat joihin palata. Ne hetket kannattaa ikuistaa tavalla tai toisella. Ja tietenkin haluan suositella Nellyä kuvaajana. Hän ystävällisesti antoi nämä kuvat tämän postauksen käyttöön, jotta voin ne täällä blogissa teille esitellä. Minä luulen, että palaamme Nellyn luo uusiin kuvauksiin tuon masun sisällön kanssa jossain vaiheessa. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Lähetä kommentti