KIITOS JOULU KULTAINEN JA TERVETULOA UUSI VUOSI

Joulun vietto sujui hyvin perinteisellä tavalla, ainoa uusi juttu oli uusi joulun viettäjä. Meidän pieni tyttömme. Hänen ympärillään se suurin vouhotus sitten olikin. Kuvia otettiin paljon ja nautimme yhdessäolosta. Pientä reissaamista jouluumme kuuluu aina. Ensin vietimme sitä minun kotipaikassani Porissa ja sen jälkeen palasimme kotiin, ja mieheni suvun luokse ehdimme sitten tapaninpäivänä.
Tämä vuosi on ollut ikimuistoinen, paljon uutta tapahtunut ja montaa asiaa jännitetty. On iloittu paljon, on myös itketty. Ja on myös tullut paljon pohdittavaa tulevaisuutta ajatellen. En malta odottaa, kun tuo pikkuihminen alkaa tekemään erilaisia temppuja ja oppii uutta. Innolla odotan, mitä uusi vuosi tuo tullessaan.


Toivon ainakin, että huominen pauke olisi maltillinen. Aksua nimittäin pelottaa. Pistämme kaihtimet visusti kiinni, laitamme television äänet kaakkoon, heitämme loputtomiin palloa ja olemme anteliaita herkkujen suhteen, niin eiköhän se siitä. Oikein juhlavaa, hauskaa ja ikimuistoista Uutta Vuotta kaikille!  

Kommentit