SYTTYVÄÄ SORTTIA

Muutama viikko sitten viikonloppuna innostuin tehtailemaan sytykkeitä takan ja pihatulen sytyttämistä varten. Olin jo pitkään kuullut toiveita mieheltä, että ne helpottavat niin paljon eikä tarvitsisi enää lehdillä pelata sytyttäessä takkaa. Olen näitä tehnyt ennenkin, eivätkä nämä nyt varmaankaan kenellekään ole enää uusi juttu. 


Oli vaan tosi hauskaa läträtä steariinin kanssa. Ja ennen olen väkertänyt viimeisen päälle ruusun näköisiä sytykkeitä. Nyt päätin ottaa rennommin ja hauskoja näistäkin tuli. Sain käytettyä koko satsin pitkään säästämiäni munakennoja, sulatettua aimo annoksen jemmattuja kynttilänloppuja ja nyt meillä lämpiää takkakin taas harva se päivä :)Välillä pitää itseäni muistuttaa siitä, että jos aika ei riitä, niin aina ei tarvitse ihan niin täydelliseen lopputulokseen pyrkiä. Pääasia, että nauttii sen tekemisestä. Tässä tapauksessa revin vain munakennosta palasia ja tuikkasin niitä steriinilla kasteltuun kuppiin ihan miten sattuu. Päälle sirottelin yhden hopeisen jämähilepurkin.Eli meillä sytyttää taas! Hyvää yötä rakkaat!

Kommentit

 1. Ihana lahjavinkki! Nuo sytykeruusukkeet ovat niiiin suloisia <3
  Tuollaisilla kukkasilla olisi käyttöä varsinkin möksällä
  puusaunan ja takan sytytyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tosiaan ovat hyvä lahjavinkki! Tein niitä viime jouluna takallisille ystäville ja perheelle. Niistä tuli kaunis paketti, kun ruusut asetti vaneripalan päälle ja kääri sen sellofaaniin :) Näillä saan jopa minä takan syttymään ;)

   Poista
 2. Kauniita! Minusta nuo ovat melkein kivammankin näköisiä kuin tarkasti ruusuiksi asetellut versiot. Ja toimivat tosiaan ihanina joulukukkasina ystäville ja tutuille. Mukavaa viikkistä!

  VastaaPoista
 3. Minustakin nuo näyttää tosi kivoille :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti