KUPPIKAKKUTAIVAS

On ehtinyt vierähtää tovi siitä, kun meidät Åblogit kutsuttiin varsinaiseen herkuttelijan taivaaseen. Tämä taivas kantaa nimeä Pink Vanilla Desserts. Mikäli haluat tutustua amerikkalaiseen aamupalaan lauantaisin tai pysähtyä nauttimaan varsinaisesta jälkiruokaravintolasta, niin tämä on sinulle juuri oikea osoite. Olen nimittäin saamassa lähiaikoina vieraita, jotka ajattelin viedä kokemaan tämän upean elämyksen. Siksi tämä postaus on hyvinkin ajankohtainen tällä hetkellä .)Pink Vanilla Desserts aloitettiin vuonna 2011 USA:ssa Granger T. Simmonsin ja hänen suomalais-amerikkalaisen vaimonsa Odetan toimesta. Vuonna 2012 yritys tuli Suomeen ja täällä heillä on toimipisteet Uudessakaupungissa ja Turun keskustassa. Saimme vierailullamme kuulla tämän yrityksen ihanan syntytarinan ja pääsimme todellakin sotkemaan paikat opettelemalla kuppikakkujen koristelun taikoja. Mahtava vierailu kaiken kaikkiaan ja jälkiruokaravintola on omiaan tuomaan jotain ekstraa Turun kahvilakulttuuriin.Hyvää yötä ihanat siellä ruudun toisella puolen! Minä lähden nyt uneksimaan näistä herkuista ja latautumaan huomiseen työpäivään. Kuulemisiin! <3

Kommentit

 1. Ei voi muuta sanoa ku NAAAAAM! :P

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus :))! PVD rules :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin ihana paikka! Olisipa joka päivä matkan varrella! :)

   Poista
 4. Heipä hei! Lauantaiaamun ratoksi aloin etsimään uusia inspiroivia blogeja lukulistalleni ja sinun blogi pääsi kyllä sinne! Tosi kivalta näyttää! Ihania laadukkaita kuvia, hyviä ideoita ja plussana ihana koiruus! :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Vinttikissa! Voi kiitos ihanista sanoistasi ja mahtavaa jos pääsin lukulistallesi! Piristi mieltä! :) Koiruus tässä vieressä auttaa kommentteihin vastailussa (eli tökkii kättä koko ajan ja aiheuttaa kirjoitusvirheitä, heh). Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti