KUMMI-IHMINEN

Osakseni lankesi viime sunnuntaina suuri kunnia tulla kummiksi pienelle suloiselle miehen alulle. Tämä on minun ensimmäinen kummiuteni ja kannan tehtävää rinta rottingilla. Itse olen ollut onnekas ja minulla on maailman ihanimmat kummit, jotka ovat olleet rinnallani elämän kaikissa käänteissä. Se asettaakin pientä rimaa minulle :) 


Meitä kummeja oli muitakin eli saan jakaa vastuun, mutta hieno asia tämä on. Hieno ele rakkaalta ystävältä, että haluaa toisen pysyvän edelleen osana omaa elämää ja oman lapsensa elämää. Kummiuden kautta tulee jakaneeksi monta tärkeää elämän vaihetta ja tapahtumaa. En ole ollut mukana monissakaan ristiäisissä, joten tilaisuus itsessään oli kokemus. Tunnelma oli hyvin lämmin (jo helteidenkin vuoksi) ja perhe ja suku onnellinen. Juhlakalukin katseli maailmaa kauniilla suurilla silmillään ja oli todella rauhallinen ja hyväntuulinen. Ihana iltapäivä. 
Kommentit

 1. Onnea kummille, se on kunniatehtävä. Itsekin kummina yhdelle suloiselle tytölle. Ja tietysti kolmelle omalle kummeja on valittu huolella, että mukana menossa pysyisivät elämän varrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! <3 Kummien valitseminen on taatusti tarkkaa puuhaa. Innolla odotan mitä kaikkea pääsen touhuamaan kummipojan kanssa :)

   Poista
 2. Äh, kokeillaampa uudestaan :) Suuresti onnea kummiudesta <3 Itsellenikin selvisi pari päivää sitten, että saan pian olla kummi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea paljon sinne myös tulevalle kummille! Hieno kunniatehtävä! :)

   Poista
 3. Voi, onea! Itsellenikin selvisi pari päivää sitten, että saan olla pian kummi <3

  VastaaPoista
 4. Voi, onea! Itsellenikin selvisi pari päivää sitten, että saan olla pian kummi <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti