HELMILILJAT

Nämä ihanat kukkaset kulkeutuivat meille viime viikonloppuna. Harmi vain, että näin huoneenlämmössä ne kasvavat ja venäyttävät koko pituutensa niin nopeasti. En kuitenkaan malttanut laittaa söpöläisiä ulos kylmään, vaan sujautin heidät paperipusseihin ja saavat nyt ilostuttaa meitä täällä sisällä. Vaahteranoksat ovat myös pikkuhiljaa avanneet ihanan keltaiset kukat, sopivasti juuri tähän pääsiäisaikaan. 


Lähdemme pääsiäiseksi kyläilemään vanhempieni herkkupöytien ääreen, joten ehdeimme juuri sopivasti nauttimaan näistä kukista. Toivottavasti kaikille on luvassa rentouttava ja kaunis pääsiäinen! :)


Kommentit

 1. Ihanat kevätkukat! Enpä ole hoksannutkaan että vaahteran oksiinkin tulee noin ihanat kukat. Täytyypä käydä hakemassa pari oksaa pihalta sisälle. Hyvää pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Minullekin tuli yllätyksenä nuo vaahteran oksat. Huomasin äidilläni olleen tuollaiset maljakossa ja siitä innostuneena haimme minullekin muutamat :)

   Poista
 2. Heips!

  Poikkesin pitkäperjantain kuluksi ihastelemaan blogisi todella kauniita kuvia. Nämä tämän päivän kuvasi oli jotenkin "niin lähellä omia puuhiani"...itse käärin pääsiäisen sipulikukat argentiinalaiseen sanomalehteen ja vein ulos ison leikkirekan lavalle kukoistamaan. Aamusella leikkasin piha-aidasta n. 1 1/2 metrisiä vaahteran oksia maljakkoon. Homma piti tehdä jo muutama päivä sitten, jotta olisi ehtineet pääsiäiseksi, mutta nyt ollaan hieman kaljumpien oksien kanssa sitten vaan. No, jospa odotan nyt muutaman päivän ja räpsään kuvan niistä blogiini sitten. Olen perustanut vajaa kuukausi sitten oman blogini - käy kurkkaamassa: http://oliaika.blogspot.fi
  Terkuin Titta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoista Titta! Ja hauskaa, että siellä ollaan oltu samoissa puuhissa :) Täytyykin tulla ihastelemaan blogiasi. Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Iloista pääsiäistä ❤️Löysin ihanaan blogiisi ja lukijaksesi jäinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ihana kuulla, tervetuloa lueskelemaan! :)

   Poista
 4. Ihanat kukat vaahteranoksissa! Tuo taulu on kyllä niin kaunis ja nappilöytö! Miten kaunis tausta kukalle ♥ Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Olen itsekin tauluun ihastunut! :)

   Poista
 5. Kauniita kukkia ja vaahteran oksia. Minullakin helmililjat venähtää ihan liian nopeasti. Mukavaa pääsiäistä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Helmililjat tosiaan venähtävät harmillisen nopeasti, ovat kyllä niin ihanan herkkiä kukkia! :)

   Poista
 6. Blogissani olisi sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2015/04/suosinko-suomalaista.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti