CHILINEN KATKARAPUKEITTO

Tämä resepti on nyt ollut sellainen löytö, että pakko jakaa sen teidänkin kanssanne.

Chilinen katkarapukeitto

2rkl öljyä
4kpl valkosipulinkynttä
1kpl sipuli
1/2 tl chiliä jauhettuna
2dl tomaattimehua
3dl kookosmaitoa
2tl maissijauhoa
150g katkarapuja
basilikaa tai muita yrttejä
vettä


Kuullota pilkotut sipuli ja valkosipulinkynnet kattilassa öljyssä. Lisää
chili, kookosmaito sekä tomaattimehu ja kiehauta.
Lisää pieneen määrään vettä sekoitetut maissijauhot ja kiehauta.
Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna.
Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa tai muita yrttejä.
Tarjoa alkuruokana tai pieneen nälkään patongin kanssa.



Itse olen käyttänyt jokiravunpystöjä katkarapujen tilalla, mutta se on vain makuasia. Itse pidän jokiravunpyrstöjen "lihaisuudesta" ja tuntuu, että niissä on hieman enemmän makua. Keitto on todella helppo ja nopea tehdä ja tästä tuli meillä ihan hitti. Nämä todistusaineistokuvat ovat pääsiäiseltä. Voin suositella kokeilemaan, jos pitää tulisesta ruoasta. Maukasta tiistai-iltaa!






























Kommentit

  1. Menee kokeiltavaksi! Kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa Gitte ehdottomasti testata! :)

      Poista
  2. Kuulostaa ja näyttää tosi hyvältä. Täytyykin kokeilla ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Pidän tällaisista helpoista resepteistä, kun tulos on näin maukas. Nenän tämä pisti vähän niiskuttamaan tulisuudellaan :)

      Poista

Lähetä kommentti