KODIN YKKÖSEN KAUTTA KEVÄÄSEEN

Kolmisen viikkoa sitten me Åblogit saimme kunnian olla kutsuttuina Raision Kodin1-tavarataloon. Tilaisuudessa juhlistettiin kevättä ja kaikkea kaunista mitä tämä ihana vuodenaika tuo tullessaan kodin sisustusta silmällä pitäen. Tavaratalon johtaja kertoi meille mielenkiintoisia yksityiskohtia tavaratalon energiaystävällisyydestä ja kuulimme myös siellä työskentelevien sisustusneuvojien työpäivistä. Todella kiinnostavaa kuulla tuollaisen ison talon arkisesta aherruksesta. Sitä harvoin tulee pysähdyttyä ja ajateltua, että miten kaikki kauniit esineet ovat päätyneet paikoilleen ja miten paljon se vaatii ajatustyötä, kun mietitään houkuttelevia asetelmia ja asiakkaiden toiveet otetaan tarkasti huomioon. 

Suuri osuus illassamme oli Annon suunnittelijoiden Pia Lehtovuoren ja Riija Huhta-Ahon esittäytyminen ja Anno-malliston esitteleminen. Niitä tarinoita olisi voinut kuunnella vaikka miten kauan. Jännää kuulla, miten ajoissa ja edellä muita mallistot suunnitellaan. Pitää aina elää askeleen edellä ja tuottaa markkinointimateriaalia keväälle, joka onkin tehty jo talvella ehkä haastavissakin olosuhteissa. Ja miten hienoa oli nähdä innostuneet ihmiset Anno-merkin takana ja heidän palonsa tuotteiden kehitykseen ja luomiseen.

Tässä teille kuvasatoa mielettömän ihanasta illasta :)Jos teille heräsi shoppailuvimma, niin ymmärrän paremmin kuin hyvin. Kodin1:ssä onkin parhaillaan Yllätyspäivät eli nyt on juuri hyvä hetki suunnata sinne hankkimaan jotain ihanaa keväistä kotiin. Ihanaa päivää kaikille teille! 

Kommentit

 1. Annon mallisto on niin onnistunut ja toimiva! Kulisseihin on kiva päästä kurkistamaan ja kuulla, minkälainen prosessi malliston takana on ja miten pitkä prosessi se onkaan. Kauniit kuvat ja hyvät kuvakulmat olet Jenni löytänyt :)

  VastaaPoista
 2. Näihin kuviin ja tunnelmiin on ihana palata vielä. Tuo Aurajoki-aiheinen kangas jäi kutkuttamaan. Siitä olisi ihana teettää vaikka kesämekko tai pöytäliina terassin
  pöytää sulostuttamaan.

  Aurinkoista viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon kankaaseen ihastuin itsekin ja olikos se uusimmassa Pirkka-lehdessä kun olin katsovinani, että sitä olisi hieman vihreämpisävyisenäkin. Ihana kuosi kyllä! :)

   Poista
 3. Aivan ihania juttuja! Ja tosi kivoja tuollaiset tapahtumat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annolta kyllä löytää vaikka mitä ihanaa! Ja tapahtumat on ihan huippuja, kiva nähdä blogisiskoja <3

   Poista
 4. Taas löytyi kuvistasi uusia ihastuksia - minulta jäi tuo Aurajoki-aiheinen kangas kokonaan huomaamatta - ehkä hyväkin, kun ostoslakkoa pitäisi kitkuttaa vielä ainakin pääsiäiseen saakka;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostolakkoa pitäisi täälläkin ylläpitää, mutta tulokset ovat olleet hieman heikkoja ;)

   Poista
 5. Voihan että, miten on varmasti ollut ihana ilta! Anno<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana ilta! Ja Annoon olen myös rakastunut! <3

   Poista

Lähetä kommentti