HYVIN PIENTÄ FIKSAUSTA OLOHUONEESSA

Olohuoneessa emme ole vaihtaneet huonekalujen paikkaa vielä kertaakaan muuttomme jälkeen, mikä on ihme juttu minun tapauksessani ;D Järjestys on ollut toimiva ja pidän siitä, miten sohva rikkoo alueet omikseen muutoin avoimessa olohuone-keittiötilasssa. Tv-tasoksi hankimme muuttaessamme Muuramen tason, johon olen vieläkin rakastunut. Se on ihanan kevyt ja ilmava, vaikka onkin kookas ja tarjoaa rutkasti myös säilytystilaa.

Televisio on jämähtänyt keskelle tasoa ja muuta sälää ja asetelmia on tullut laitettua tason laidoille. Tässä alla kuvaa lähtöpisteestä.


Televisio itsessään ei ole mikään kaunistus ja jotenkin minua alkoi häiritsemään television symmetrinen asettelu keskelle tasoa. Päätin siirtää sen oikealle laidalle ja nyt sitä on jopa miellyttävämpi katsoa sohvan uumenista.


Satakunnan museo myi jossain vaiheessa vanhoja kokoelmiaan pois, joten hain mahdollisimman pian itselleni muutaman ihanan mustavalkoisen taulun vanhasta rakkaasta kotikaupungistani. Täällä Turun liepeillä taulut tuovat mukanaan pienen ripauksen Poria tällaiselle tyttöselle, joka pysyy ikuisesti porilaisena täälläkin :) Nyt yksi niistä löysi paikkansa tv-tasolta.

Tämä nyt oli tällaista hyvin pientä fiksausta, mutta kyllä sekin vain toi uuden tuntua tilaan. Halauksia kaikkien alkuviikkoon!

Kommentit

 1. Anonyymi3/10/2015

  WWWAAAAUUUUU! Upeaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan iso olohuone teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olohuone ja keittiötila on tosiaan yhtä isoa tilaa, ja tilaa siinä kyllä riittää :)

   Poista
 3. Kiva muutos! Tuo telkkarin sijoittelu on varmasti toimiva. Usein sen paikkaa ei meinaa osata ajatella avoimin mielin vaan se täräytetään siihen keskelle. Onkohan se sen vuoksi, että usein miesväki asentaa telkat? Tai ainakin meillä on näin :) Tuo vanha kuva on tosi kaunis ja sopii niin kivasti yhteen tyylisi kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Meillä ainakin mies on juurikin lätkäissyt telkun keskelle tasoa :D Ja siinä se on rauhassa saanut tönöttää tähän asti.

   Poista
 4. Olohuone näyttää tosi hyvältä! Tuo koiruus on suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassuntassu! :) Koiruus nauttii kehuista! ;)

   Poista
 5. Television siirtäminen todellakin toimii! Pitää varmaan kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, yllätyin itsekin miten pieni muutos kuitenkin oli iso muutos :)

   Poista

Lähetä kommentti