KEVÄTTÄ KOHTI

Täällä taas. En tiedä onko siellä enää edes kukaan lukemassa ja katselemassa, mutta surullinen alkuvuosi on vienyt tästä naisesta voimat. Rakkaan läheisen poismeno on ollut tähän astisen elämäni raskain kokemus. Kodin puuhat ja arkiaskareet ovat kulkeneet tässä mukana, mutta niistä kirjoittaminen on vaatinut liikaa keskittymiskykyä ja intoa, mitä ei nyt ole löytynyt. Pahoittelen sitä. 

Elämä kuitenkin vie eteenpäin. Sen huomasimme myös lomamatkalla, jonne jouduimme lähtemään todellakin ristiriitaisissa tunnelmissa ja sydämet raskaina surusta. Ei ihan normitunnelma lomareissulle. Pois pääseminen tilanteessa oli kuitenkin loppujen lopuksi pelastava tekijä ja tipuimmekin yhtäkkiä toiseen todellisuuteen.

Dubai helli meitä <3 Tässä muutama kuvatodiste matkasta ja viimeisenä kuvana paikallisen sisustusliikkeen näyteikkuna, säihkeestä ja väreistä ei ollut puutetta.
Kauniin talvista keskiviikkoa kaikille, nautitaan puhtaan valkeasta lumesta!

Kommentit

 1. Voi kuinka ikäviä uutisia, jaksuja sinne. Minä ainakin olen täällä :) Upeita reissukuvia!

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan Jenni. Elämässä on vaiheita, joista toiset niitä vaikeita ja lohduttomiakin. Kaikki ottaa aikansa, joten jaksamista sinulle ♥ Aivan huikeat kaupunkikuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Näinhän se on. Onneksi on kevät tulossa ja auringon säteet! :)

   Poista

Lähetä kommentti