HAPPIHYPPELYÄ

Viikonlopun vietin Porissa, josta olen kotoisin. Jos siellä päin liikuskelette, niin suosittelen termoksen täyttämistä ja parin voileivän mukaan pakkaamista ja niiden kanssa kannattaa suunnata Kalloon. Kallo on Mäntyluodossa sijaitseva alue, joka muodostuu kahdesta tien ja maakaistan toisiinsa yhdistävästä kallioluodosta. Kallossa sijaitsee myös lähes kymmenen metriä korkea kahdeksankulmainen Kallon majakka. Siellä jos jossain tuntee saavansa pääkoppansa tyhjennettyä ja kroppansa täyteen raitista ilmaa.
Meidän ulkoiluhetkenämme tuuli vain yltyi, mutta saimme kuitenkin kahvakuulattua metsän siimeksessä ja Aksu leikki tennispallonsa kanssa väsymykseen saakka. Aksusta yritin kovin saada onnistuneita kuvia, mutta minun taidoillani ympäriinsä säntäilevästä ja palloaan lumesta kaivavasta pikkukaverista ei sellaisia nyt saatu... :)

Pallo piti jossain kohtaa jo piilottaa reppuun ja karvanaama pääsi sylin lämpöön. Aksunkin ilme jo kertoo, että nyt eväille!

Kyllä makkara maistui meidän seurueelle! Ja illalla sauna!


Tässä loppuun vielä kevennyspläjäys. Loppujen lopuksi Aksu "joutui" katsomaan kameraan lämmitellessään viltin uumenissa, vaikka yleensä hän itse valitsee ne hetket, milloin hän on kuvauksellinen ja milloin ei :)

Hyvää yötä ja toiveikasta huomista torstaita!

Kommentit

  1. Oi kyllä talviretket ja nuotio on niin parasta! Minun toive tulevalle viikonlopulle on ehdottomasti ulkoiluretki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Katri! Tuonne ulos haluaa nyt jatkuvasti enemmän, kun aurinko näyttää naamaansa! :)

      Poista

Lähetä kommentti