PARI KILOA PAINAVAMPI BLOGGAAJA

Joulusta on nautittu ja sen huomaa. Tänään töihin raahautuessa hengästytti ja housut puristivat ja paita pyrki rullautumaan vatsan seudulta ylöspäin. Piti herätä siihen tosiasiaan, että käsi on käynyt juustotarjottimella ja suklaarasialla ehkäpä muutaman kerran liikaa. Nyt siis palataan ruotuun ja ehkä salaattia voisi pilkkoa tulevina päivinä enemmänkin. Nyt alkaa tämä lyyli heräämään joulukoomasta ja sokerihumalasta. Tässä kuitenkin pari palaa joulutunnelmista ja niistä herkuistakin.

Pienten kolmioleipien välissä oli tuorejuustoa, kermajuustoa, suolalihaa, piparjuuritahnaa ja suolakurkkua.

Ruisnappien päällä lepää tahna, joka pitää sisällään tuorejuustoa, kylmäsavulohta, tuorekurkkua, tilliä ja sitruunamehua, sekä punasipulia. Saaristolaisleipäpalaset saivat osakseen savuporotäytteen. Savuporo on sekoitettu smetanaan ja sinne sekaan heitetty keltasipulia, persiljaa ja mustapippuria. Hyvää oli ja kiitos vaan ystäville, jotka vinkkasivat hyvät täytereseptit :)








Kiitos kaikille rakkaille ihanista joulumuistoista ja nyt toivomme ensi vuodelle kaikkea hyvää!

Kommentit

Lähetä kommentti