LENTÄVÄ OKSA

Aiemmin marraskuussa mainitsin, että sain suuren inspiraation liittyen olohuoneeseemme. Tämä idea iski juuri Adalmiinan Helmen vierailun aikana. Voit lukea ne höpinät tästä postauksesta.

Olin nähnyt muuallakin käytettävän koristeena roikkuvia oksia katossa ja niihin saattoi ripustaa haluamiaan esineitä ja koristeita. Adalmiinan Helmessä niitä oli paljon ja juuri joulupalloja ripustettuna oksille.Siitä sitten alkoi oikean oksan metsästys ja valkoiseksi maalaus. Oksa roikkuu siiman varassa valmiin lamppupaikan pienestä koukusta. Oksa näyttää tosiaan leijuvan ilmassa. Tämä on ainakin nyt talviajan koristukseni, mutta katsotaan miten pitkäksi aikaa se tuohon paikkaansa jää :)
Oksat ovat muutenkin nyt ihastukseni kohteena. Muutama viikko sitten käytin oksia koristellessani juhlatilan uudelle ylioppilaalle. Omenapuun oksat asetin pöydille makaamaan ja ne saivat kaverikseen joulupalloja ja patterivalosarjoja. Oksat olivat yksinkertainen ja halpa materiaali, mutta niin kaunis!

Touhukasta torstaita kaikille! 

Kommentit

 1. Anonyymi12/18/2014

  Voi että, miten upea idea ja joulun tunnelmaa tuova lentävä oksa! Olin myös mukana mainitsemassasi ylioppilasjuhlissa ja arvelinkin, että tilan koristelut olivat sinun käsialaasi! Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva!! Tuollainen on ollut itselläkin suunnitelmissa! Viime vuonna laitoin kaksi peikonpähkinänoksaa katosta ja niistä lasikoristeita roikkumaan.. Ihanan näköisiä nuo pallot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Nuo peikonpähkinänoksat ovatkin ihania!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Se leijailee siellä, sitä on kiva katsella iltaisin :)

   Poista
 4. Voi, miten hieno! Ihana kyllä tuo leijumisefekti:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! <3 Kevääksi pitää keksiä sinne roikkumaan jotain muuta kuin joulupalloja :)

   Poista

Lähetä kommentti