SYKSYN TUOKSUA

Onpas syksyn tunnelma vienyt mukanaan! Olen syksyn lapsi ja siksi tämä vuodenaika on aina mieluisa ja tuo paljon muistoja mieleen jo pelkästään tuoksujen kautta. Sadetta on riittänyt, mutta siitä on seurannut huumaava raikkaus ja tuoksu ulkoilmaan.

Nyt tulevana viikonloppuna on tarkoitus aloittaa pihallakin syysvalmistelut ja osa kesästä korjataan jo suojaan. Täällä viimeiset pari viikkoa ovat kuluneet pienen huolestumisen merkeissä, kun rakas karvanaama Aksu on sairastellut. Eläinlääkärikäyntien tuloksena selvisi, että meidän nakkikoiramme ilmeisesti on stressannut vatsansa ärtyneeksi ja sillä aikaansaanut huonoa oloaan. Paluu arkeen ja yksinäisiin päiviin on kesäloman hemmottelun jälkeen ollut liikaa pikkumiehelle.

Toivotaan, että viikonloppuna kerätään voimia pienelle ja totutaan taas enemmän normiarkeen. Pihlajanmarjat ovat avanneet Kukkurakodin syyskauden, ihanan pirteää oranssin ja punaisen sävyä elämään! Kaunista syksyistä viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Paranemisia Aksulle! Ihanan näköisiä pihlajanmarjakoristeluja, mäkin oon niin syksyihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Varovasti alkaa jo tuntumaan siltä, että pikkuisella olisi stressimasu asettunut aloilleen. Syksy on aivan ihanaa aikaa! <3

   Poista
 2. Ihana pihlajanmarjakranssi! Oletko tehnyt sen itse?
  Pikaista paranemista karvakorvalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Isäni teki tämän upean kranssin minulle, kun olivat hoivaamassa karvakorvaa työpäivien aikana. Kyllä kelpasi tulla kotiin! :)

   Poista
 3. Todella kaunis kranssi! Samaa mietin, että oletko taiteillut sen itse?
  Toipumista pikkuystävälle ja mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Taitava isäni taiteili kranssin, se on niin herkullinen. Kaunista syyskuuta sinnekin! :)

   Poista

Lähetä kommentti