ULKOSALLA

Tänään on ollut mitä hurmaavin päivä! Ulkona sää helli kauneudellaan ja houkutteli meidät pihalle koko päiväksi. Näin keväisin kädet ovat kyllä töitä täynnä, jos pihapuuhasteluja ajatellaan. Pidän käsillä tekemisestä ja puuhastelusta, aika vain tuntuu aina loppuvan kesken. Tänään kyllä tuli jo kuntokin vastaan, jalat nimittäin ovat huutaneet armoa loppuillan :) Eilen otin käsittelyyn vanhat sinkkiset kukkalaatikot.  Eikä minun tarvinnut olla yksin, vaan Aksu nautti vieressä täysin siemauksin lämpimästä.

Nämä kukkalaatikot ovat olleet muutama vuosi sitten alelöytö, ja pulitinkohan näistä 5 euron hinnan. Tänä keväänä näissä laatikoissa oli nähtävissä jonkinlaista värjäytymää ja läikikkyyttä. Tuossa mustanharmaassa pinnassa valkoisuus näkyi sen verran epäsiistinä, että päätin hieman hiekkapaperilla karhentaa laatikoiden pintaa ja suihkauttaa ne mustalla suihkemaalilla. Jos ne vaikka palvelisivat vielä tämän kesän käsittelyn avulla. Nämä laatikot kyllä osoittavat jo muutenkin ikääntymisen merkkejä sillä, että kulmasaumat hieman keikkuvat. Toivotaan, että tänä kesänä multa vielä pysyy sisällä. Olin tyytyväinen, että sain näille purkeille vielä käyttöikää enemmän ja tuovathan ne nyt orvokeissaan pirteää ilmettä sisäänkäynnin portaisiin. 

Istuttelun lisäksi tänään on haravoitu koko piha ja nurmikko on saanut lannoitteensa. Ihanaa kevään herättelyä! Pirteitä ajatuksia kaikille huomiseen maanantaiaamuun!

Kommentit

 1. Täälläkin on niin touhuttu ulkona, että sisällä onkin sitten kaaos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! :) Sisällä kaikki on hujan hajan ja kaikki energia on tuhlaantunut pihalla :D

   Poista
 2. Hyvin onnistunut lopputulos :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti