TUNNELMIA PÄÄSIÄISESTÄ

Pääsiäinen on juhlittu ihanissa tunnelmissa, vaikkakin toi tuomisinaan (jo melkein voitetun) flunssan. Tässä seuraa kuvatulva juhlastamme ja isoista olohuoneeseemme laskeutuneista munista ;D Kuvissa vilahtava raeruoho ei ollut vielä kasvanut mittaansa, kun joku mattimyöhäinen unohti laittaa sen aiemmin itämään. Nyt se kyllä on venähtänyt jo reippaasti ja ilostuttaa vielä pöydällä. Ja kyllä (kaikille tarkkasilmäisille), kattauksessa haarukat on katettu väärälle puolelle. Minä oikeakätisenä syönkin aina väärinpäin, mutta onneksi rakkaat ystävät ymmärtävät ja vaihtavat haarukkansa oikealle puolelle ihan hissun kissun. No ehkäpä tuo ei rennossa seurassa niin vakavaa ole! :)

Pääsiäinen starttasi meillä illallisella ystävien kera ja kattauksessa käytetyissä isoissa keltaisissa munissa oli jokaiselle oma suklaamuna. Munassa sisällä olevan lelun avulla ennustimme tulevalle vuodelle. Minun munastani kuoriutui kaksi pientä hyrrää, jotka olivat ufon mallisia. Hmm?... Päädyimmeköhän tässä siihen tulkintaan, että tuleva kesä ja loppuvuosi ovat vauhdikasta aikaa eli pyörin ympäriinsä kuin hyrrä ja lentelen aika sfääreissä. Mieheni sai munastaan kaksi pientä koiraa, joten minä tyttö toivonkin sitten Aksulle "sisarusta" :D

Kattauksen jälkeen munat laskeutuivat Alessin metallikoriin lattialle, sillä se muistutti tässä tapauksessa kovasti linnunpesää.

Koivunoksia oli jo tänään pakko viedä ulos, sillä ne roskastivat jo melkoisesti. Oksat tuovat kyllä kevään sisälle, kun alkavat vihertää ja lehdet ilmestyvät esiin. Tämäkin pääsiäinen jätti meille ihania muistoja ja hauskoja valokuvia. Nythän voikin sitten siirtyä vappujuhlan suunnitelmiin! Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

 1. Aivan ihana pääsiäiskattaus, yksityiskohtineen!! ♥ Ja havahduin että onko teillä neliöpöytä? Aivan ihana!!! ♥ Haluisin niin neliö tai ympyräpöydän ♥ Kivaa torstaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni kauniista sanoista! Pöytä on tosiaan neliö, teetimme sen puusepällä silloin kun muutimme. Kolmisen vuotta sitten oli ainakin täällä meidän seudulla melko vähän tarjolla neliöitä valmispöytiä ja varsinkin niitä, mitä miellyttivät silmää. Siksi päädyimme teettämiseen. Olin aina haaveillut neliöstä pöydästä ja muuton kautta saadut lisäneliöt mahdollistivat vihdoin tämän haaveen :) Pöytä on toiminutkin kuin unelma, sen ääressä on kiva istua isommallakin porukalla.

   Poista
 2. Ihana kattaus ja niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! <3 Ja kiitos kuvakehuista, lämmittää mieltä :)

   Poista

Lähetä kommentti