PURKISTA PUHETTA

Tämän päivän aiheeksi muodostui niin arkinen aihe kuin ruokien säilytykseen tarkoitetut purkit. Minulle on useamman kerran käynyt niin, että juuri sopivan kokoista purkkia säilömiseen ei ole tai vanhojen purkkien kannet ovat hävinneet. Näin uuden vuoden alussa päätin, että hemmottelen itseäni arkisella asialla ja marssin purkkiostoksille. Tämä helpottaa samalla juurikin sitä arkea. Nämä kyseiset purkit miellyttävät erityisen paljon silmääni muotonsa ja värinsä vuoksi.

 
Purkit on hankittu Ikeasta ja kesällä jo kotiutin muutaman. Totesin nämä käytössä kestäviksi ja miellyin ulkonäköön. Useimmat pakasterasiat tai säilytyspurkit eivät nimittäin komeile kauniilla olemuksellaan.

 
Nyt on ilo säilöä ja tulipahan samalla siivottua yksi keittiön laatikko turhista muovikipoista. Purkit tekivät minut tänään iloiseksi!

Kommentit

  1. Vitsit, mun pitäisi myös ilostuttaa itseäni uusilla purkeilla! Tuntuu, ettei koskaan löydy oikeankokoista purkkia silloin kun sitä tarvitsisi. Nuo purnukat näyttää tosiaan kauniilta myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkkien hankinta oli tosiaan hyödyllistä ja niitä on monia eri kokoja. Innostaa myös kokkailemaan, että pääsee ottamaan purkit esille :)

      Poista

Lähetä kommentti