TUNNELMAVALOA SAUNAAN

Jokin aika sitten julkaisin Instaan kuvan valoista, jotka olin hankkinut kylpyhuoneeseemme tunnelmaa tuomaan. Sain sen verran kysymyksiä niistä, että päätin omistaa niille yhden postauksen. Olen jo pitkään kaivannut saunoessa valaistusta, mikä rentouttaa ja tuo hämyisen tunnelman. Kylpyhuoneemme valaistus on todella kirkas ja etenkin viikonloppuisin saunoessa olisi ihana löylytellä ja kylpeä hämärässä. Olen yleensä sytyttänyt tuikkuja kylpyammeen reunoille ja eri tasoille, mutta sekin on välillä tuntunut epäkäytännölliseltä, sillä tasot mihin tuikut voi laittaa ovat hyvin lähellä paikkoja missä suihkutellaan ja otetaan pesuaineita ym. Ja kylpyhuoneemme on L-mallinen, joten yhteen suuntaan sytytetyt tuikut jäävät kulman taakse, kun toisaalla yrittää löytää shampoopulloa pimeässä. 


Sain jokin aika sitten kutsun sisustuskutsuille. En ole ikinä ollut sellaisilla, vaikka intohimoinen sisustaja olenkin. Ihastuin siellä päätä pahkaa näihin valoihin. Ovat siis Perfect Homen valikoimista. Ja ovat myöskin patterilla toimivat. Patterikotelo on tyylikkäästi hopean putkilon sisällä ja sen päässä koukku, jonka avulla valot on helppo ripustaa mihin tahansa paikkaan. Kutsuilla myyjä kertoi itse pitäneensä valoja myös suojaisalla ulkoterassilla  ja valot olivat senkin kestäneet. Kysyin hänen mielipidettään paikasta, mihin itse ajattelin valot sijoittaa. Kulmaus ei ole vedelle altis, mutta saunoessa ja suihkutellessa tietysti tila on kostea. Myyjä uskalsi omien kokemustensa perusteella sanoa, että valot pärjäisivät vallan mainiosti kylpyhuoneessamme. 


Joten siellä ne nyt killuvat ja antavat kaipaamaani tunnelmavaloa. Helppokäyttöisyyttä lisää se, että toimivat kaukosäätimellä. Mellä oli juuri yksi ystäväni yövieraana ja kun saunoimme, sain heti hyvää palautetta siitä, miten ihanaa kun kerrankin on näin hämärä ja tunnelmallinen saunatila, ilman juurikin niitä kirkkaita spotteja. Minäkin tykkään ja rauhoitun siellä ihan eri tavalla nyt. 


Kivaa alkavaa pakkasviikkoa kaikille!

Kommentit