TALVIASETELMIEN POHDISKELUA

Onko teillä talven saapuessa vaikea päättää tyyliä, jolla laitatte joulun kotiin? Itse olen aina pyrkinyt vaihtelemaan pieniä yksityiskohtia talvesta toiseen, vaikka tietyt perinteiset jutut säilyvätkin. Nyt omat valintani ovat vielä hakusessa ja muutos tapahtuukin vähitellen ja esine kerrallaan. String-hylly on pysynyt lähes muuttumattomana kesästä saakka. Nyt hieman vaihtelin tavaroiden paikkoja ja ylähyllylle pääsi talvisempi tuikkukippo.



Vanhan säilykepurkin suulle juuttinarulla laitoin roikkumaan niinitähden, joka eleettömällä tuikkeellaan alkaa loistamaan tuikun ollessa päällä. Kodinonni on vielä ylähyllyllä, vaikka onkin hyvin kesäinen (en malta häiritä sen elämää, koska jostain ihmeen syystä olen saanut sen säilymään hengissä).



Tuohon tuikkukippoon se muutos sitten jumitti... :D Nyt täytyy vain päättää meidän kodin talvi-ilme! Aksukin on sitä mieltä, että tee nyt hyvä nainen päätöksiä ja lopeta se kuvaaminen, on leikin aika! Tuiketta tiistaihin!

Kommentit

  1. Aina tulee jotain uutta laitettua, mikä iskee sillä hetkellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muillakin on samanlaista pohdiskelua ilmassa ja tulee uusia juttuja mukaan joulusisustukseen. Täällä edettiin viikonloppuna ihan kivasti tuon jouluilmeen kanssa :)

      Poista

Lähetä kommentti