ULKOPUUHIA

Kulunut viikonloppu kului tiiviisti pihalla. Tartuimme heti terassin öljyämisprojektiin, koska ilma sen ihme kyllä salli. Viime kesänä muistan, että öljyäminen viivästyi elokuulle ellei jopa syyskuulle asti. Jos ei satanut vettä, niin sitten olimme poissa kotoa ja pois sudin varresta. Nyt meitä painostaa kesä erilaisine juhlineen ja haluan, että voimme nauttia ihanasta lopputuloksesta jo heti kesän alusta saakka. Tyhjä, talvinen ja väritön sisäänkäyntimme sai huonemaisen tunnun. 



Saimme onneksi houkuteltua siskoni miehineen talkooavuksi. Onneksi ovat persoja hyvälle ruoalle ja tietenkin myös loistavalle seuralle, niin taivuttelu ei ollut kovin vaikeaa. Terassi pestiin perjantaina ja lauantaina öljysimme. Myös mustat isäni tekemät puukalusteet putsattiin, hiottiin ja öljyttiin mustalla freesin pinnan saamiseksi. Ja kyllä raikastui. 





Lisähuonemaiseen vaikutelmaan vaikuttaa huomattavasti uusi terassimatto. Siihen on ihana tulla ihan vaikka paljasjaloin. Tulemme saunasta juuri tähän vilvoittelemaan, joten oli ihana panostaa siihen ja saada sen osalta kaikki kerralla kuntoon. Nyt otamme purtavaksi seuraavan kohdan pihasta. Ja kesäkukka-asetelmiakin tuli jo hieman suunniteltua ja haaveiltua. Pitää nyt malttaa nauttia ensin näistä orvokeista. Kivaa viikon alkua sinne toiselle puolelle ruutua!





Kommentit