KESTOPIGMENTOINTI VALMISTUI

(*Blogiyhteistyössä Hoitola Womanin kanssa)

Kestopigmentointi prosessina on nyt kohdallani venähtänyt pitkäksi, monestakin syystä. Tärkeintä kuitenkin on, että lopputulos on täydellinen! Projektin aloituksesta voit lukaista tästä ja jatkoa täältä, kun väriä jo kerran lisättiin.

Pigmentoinnin lopullinen pysyvyyshän on hyvin yksilöllistä ja myöskin yksilöllistä on värin tarttuminen ihoon tekovaiheessa. Minun ihooni väri ei tahtonut tarttua, joten tarvitsin ylimääräisen värin lisäyskerran. Ja välissä hujahti kesä saunomisineen ja uinteineen, sekä auringonottoineen, eikä sopivaa väliä ikinä löytynyt värin lisäilyyn. Pigmentointi valmistui kyllä jo tovi sitten, mutta nyt vasta saan kerrottua teille siitä.

Toiveeni oli, että pigmentointi olisi luonnollinen, jotta en näyttäisi hassulta ilman meikkiä. Mutta kuitenkin sellainen, mikä helpottaa arkiaamujen meikkausta. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Rajaus näkyy hyvin arkisessa meikkilookissa ja juhlameikkiinkin tekee hyvän lisän aivan ripsien tyveen. Juhlaan haluan yleensä tehdä tumman silmämeikin, joten rajaustakin silloin lisään. Saunanraikkaanakaan rajaus ei pomppaa silmään, vaan tekee mielestäni silmän vain syvemmän ja terävämmän näköiseksi.  Tässä kuvia lopputuloksesta ja kuvissa on kasvoilla arkimeikkini, otsatukka heitettynä pois tieltä. Arkena siis sipaisen meikkivoidetta, puuteria, poskipunaa, ripsiväriä ja kulmakynää kasvoille ja siinä kaikki.


Tässä vielä kuva tilanteesta ennen pigmentointia ja meikkiä, auts... Eli kyllä rajat tekevät paljon skarpimman silmän yleisilmeestä.


Jos innostut kestopigmentoinnista, niin nyt Kaisa Hoitola Womanista tarjoaa blogini lukijoille mielettömän mahdollisuuden saada kestopigmentoinnin hinnasta -15%. Tämän edun lunastat, kun mainitset Kukkurakoti-blogin aikaa varatessasi ja tarjous on voimassa helmikuun loppuun mennessä ajan varanneille. Nyt ehtii hyvin ennen kesää saada pysyvän meikin tai vaikkapa kulmat! Ja Hoitola Womanissa olet niin hyvissä käsissä ja hellässä huomassa, että rentoutus on taattu. Nautinnollista lauantaita kaikille!

Kommentit

  1. Harvoin olen tykännyt kestopigmenteistä, mutta nyt on sanottava, että onpa onnistunut lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Arja! <3 Itse olen monesti pelännyt liian jyrkkää lopputulosta, enkä ole ymmärtänyt luonnollisenkin jäljen olevan mahdollista. Hyvä tekijä, joka kuuntelee ja näkee asiakkaan koko tyylin osaa tehdä oikeanlaista jälkeä :)

      Poista

Lähetä kommentti