KUKKIA JA KESKIVIIKKOA

Kesäkukistani piti tässä teille eniten kertoa, mutta kerronpa sittenkin päiväni kulusta. Tapasin päivän aluksi hyvää ystävää teekupposen äärellä. Päivälle hyvät vibat antoi mies, joka tarjosi vielä parkkiaikaa sisältäneen parkkilippunsa minulle juuri saatuani autoni ruutuun. Menin niin hämilleni tilanteesta, että toivon änkyttäneeni hänelle vuolaat kiitokset sen hölmistyneen ilmeeni takaa. Kiva ele ja huomaavaisuus ventovieraiden kesken on kyllä kultaa!


Perjantaina pääsemme mieheni kanssa pitkästä aikaa kahden kesken illallisjuhliin, jonne olen kuumeisesti valmistautunut tällä viikolla. Asukriisi, tukkakriisi, meikkikriisi, kaikki on jo koettu. Iso puute minulla on ollut, nimittäin iltalaukku. Sellaista olen etsinyt jo pidemmän aikaa ja nyt se löytyi, sopivasti juuri ennen juhlia. Voisin kuvata sen joku päivä tännekin näytille.


Illalla olimme pikkuneidin kanssa ensimmäistä kertaa keinumassa. Tuntui pikkuinen tykkäävän, sen mukainen oli naurunremakka. Oli hän vaan niin pienen näköinen keinussa, että pelkäsin toisen luiskahtavan jalanraoista ulos. Huomenna mennään uudestaan!


Kesäkukat ovat olleet luvattoman huonolla hoidolla, mutta yllättävän sitkeitä ja hyvävointisia silti. Yrttihyllyyni laitoin tänä vuonna kesäkukkia yrttien tilalle. Teemaväri on mustavalkoista kukkia myöden. 

Hyvää yötä ja lämmintä loppuviikkoa!

Kommentit