VESSAN MUUTOS OSA 1

Erillinen pikkuvessamme on kokenut muutoksen ja se on ottanut aikansa. Olemme miettineet vaihtoehtoja pitkään ja ajatus pohjalla oli, että pyrimme toteuttamaan tämänkin melko pienellä budjetilla. Olen pilkkonut tämän muutosprosessin pienempiin osiin täällä blogissa, niin lopuksi näistä muodostuu kiva kokonaisuus ja näette lopputuloksen.

Ihan tähän alkuun kuva vessan lähtötilanteesta. Olen aiemminkin jo maininnut, että kodissamme olevaan punertavaan laminaattipintaan en ole sitten millään saanut silmääni tykästymään. Halusin siis muuttaa tämän aivan ensimmäiseksi.



Päädyin siis maalaamaan tasokalusteen, sillä kaluste itsessään on hyvin toimiva ja laatikot todella tilavat. Laatikot irrotettiin paikoiltaan ja pestiin huolella kidesoodalla. Sitten maalasin asiaan kuuluvalla valkoisella maalilla laatikoiden etupaneelit. Maalauksen joutui toistamaan kolmeen kertaan, jotta tumma pinta peittyi kunnolla. Maalista tuli todella miellyttävä melko mattainen pinta. Vanhat vetimet kelpuutin edelleen ja ne kiinnitettiin takaisin paikoilleen. Ensimmäinen vaihe eli laatikot oli täten hoidettu.



Seuraavaksi kävin hieman kaakeleiden päälle ja siitä pian lisää :) Mukavaa torstaita!

Kommentit

  1. No vau, eipä ole tullut mieleen, että laminaattipintaakin voi maalata. Hieno lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! <3 Olen itsekin hämmästynyt, mitä kaikkea tänä päivänä pystyy maalaamaan :)

      Poista

Lähetä kommentti