HILJAISUUTTA JA ISOJA ASIOITA

Blogissa on eletty hiljaiseloa. Blogiaiheita kyllä olisi ollut vaikka muille jakaa. Kirjoitettavaa ja kuviakin on riittämiin. Jaksamista taas ei ole ollut juurikaan. Kaiken voiman ja ajatuskapasiteetin on täällä vienyt kasvava masu. Tämä kaikki on minulle uutta, ihmeellistä, pelottavaakin, mutta niin ihanaa. Pää on ollut aivan pyörällä, kun on yrittänyt tällaista ihmettä käsittää.

Juhannuksena kävimme kuvailemassa masua minulle tärkeissä lapsuudenmaisemissa. Porin Yyterissä ja Kallossa. Näissä paikoissa tunnen olevani juurillani ja sinne halusin masunikin viedä.
Päivätyö sai jo jäädä hyllylle lepäämään, joten nyt energiaa saa taas blogikin osakseen. Ihana olla täällä taas, toivottavasti tekin vielä käväisette <3

Kommentit

 1. Ihana paikka viedä masu kuvattavaksi -kauniita kuvia. Onnellista loppuodotusta ja nautinnollisia kesäpäiviä! Täällä ollaan eikä kadota mihinkään ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 Masu kasvaa ja odotus sen myötä :)

   Poista
 2. Oikein paljon onnea sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! <3 Tämä on ihanaa aikaa!

   Poista
 3. Aivan ihastuttavat kuvat <3 Jaksamisia loppuodotukseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Teija! <3 Kyllä tässä hyvin jaksellaan :)

   Poista
 4. Aivan upeaa!! Onneksi olkoon!!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa onnea! Paljon uutta tulossa, mutta vaan mahtavaa ja elämään sisältöä tuovaa<3 Ja voihan se olla, että sisustusbloggaaja joutuu vähän lastenhuonettakin sisustelemaan..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mari! <3 Kyllähän tuo sisustusvimma on aika paljon tuolla tulevassa vauvan huoneessa riehunut ;)

   Poista

Lähetä kommentti