MESSUARVONTAA

Pihan kuopsutukseen syyhyää täällä jo kovin sormet. Olin heti narsissit hankkimassa, kun ne ilmestyivät kauppoihin. Väkisinkin suunnittelee jo hieman tulevan kesän istutuksia ja jotain uuttakin haluaisi keksiä pihaa ilostuttamaan. 

Juuri tällaisiin pohdintoihin on omiaan lähteä messuilemaan! Turussa on Piha & Puutarha -messut 1.4.-3.4.2016 Messukeskuksessa. Itse olen sinne menossa poimimaan ideoita ja katselemaan kauniita asetelmia. Viime vuonnakin kävin messuilla ja sieltä jäi käteen muutamia vinkkejä ja kasvisipuleita. Tämän vuoden kattausta voit vilkaista linkistä www.pihapuutarhamessut.fi.

Nyt minulla on ilo julistaa alkaneeksi arvonnan, jossa voit voittaa messuliput kahdelle hengelle. Lippupaketteja on arvonnassa tarjolla 4kpl eli useampi voittaa. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin. Kommentissa haluaisin kuulla, että mitä juuri sinä lähtisit hakemaan näiltä Piha & Puutarha -messuilta? Mikä näissä messuissa eniten sinua kiinnostaisi? Jätä myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden onnettaren potkaistessa.

Arvonnan viimeinen osallistumispäivä on sunnuntai 27.3. ja sen jälkeen laitan onnettaren töihin. Onnea kaikille arvontaan! (Tämä postaus on tehty yhteistyössä Turun Messukeskuksen kanssa).Kommentit

 1. Anonyymi3/23/2016

  20v. sitten tehty piha kaipailee päivitystä ja uusia ideoita, siksi tekee mieli messuille.
  t. mansikat@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/23/2016

  Kaikki :)! Penkit, puskat ja perennat :). Värimaailma ja muodot :). Meillä on uusi koti jossa vanha melko hoitamaton piha jossa ei tiedä mistä aloittais ;).t: sirkeand@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Meillä on aika uusi piha ja siihen kaipaisin ideoita.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Perennat ja kukat kiinnostavat.. varsinkin ne vaaleanpunaiset kielot :)
  villatuta@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3/23/2016

  No. Vanha piha kaipaa vinkkejä ja ideoita. Kaikki mahdollinen apu on tarpeen. leila.peltonen1@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Hakisin kaikenlaisia ideoita pihan uudistamiseen vähällä vaivalla ja pienillä jutuilla. jkylmamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hakisin kaikenlaisia ideoita pihan uudistamiseen vähällä vaivalla ja pienillä jutuilla. jkylmamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3/23/2016

  Pieni keittiöpuutarha pihalle kiinnostaa ja uudet ideat.
  salosten@kotiposti.net

  VastaaPoista
 9. Kasvimaalle uutta ... mahdollinen kasvihuone... Hyötytarha, se kiinnostaa!
  -H-

  VastaaPoista
 10. Anonyymi3/26/2016

  Hyötykasviyhdistys, Luonnonvarakeskus LUKE ja Donna Taponero Fuengicon Oy kiinnostavat ensisijaisesti :) Enkä pistä pahakseni, jos pääsisin Livian pisteelle paremmin tutustumaan koulutukseen... ;)
  jenni.raitio(at)outlook.com

  VastaaPoista
 11. Anonyymi3/26/2016

  Minulla ei ole puutarhaa, vaan iso, iso parveke! Haluaisin sinne jotain PERSOONALLISTA, en niitä iänikuisia parvekekaidelaatikoita perinteisine kukkineeen. Siksi haluaisin näille messuille löytämään jotain MIELENKIINTOISTA, jotain UUTTA. Jotain, mitä ei kauppojen massatavaratarjonnasta löydy. Kenties saisin henkilökohtaisia vinkkejä.
  Terveisin lennylion@hotmail.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti