ROHKEUTTA JA INTOA K-RAUDASTA

Onpas taas aika huomaamatta vierähtänyt siitä, kun viimeksi blogin pariin on ehtinyt pysähtyä. Toimettomana täällä ei suinkaan olla oltu ja materiaalia blogiinkin olisi yllin kyllin. Ruvetaan siis hommiin!

Loppusyksystä me Åblogit saimme kutsun Skanssin K-Rautaan. Meidät otettiin suurella sydämellä ja isolla innolla vastaan ja saimme perusteellisen esittelyn niin myymälään, kuin tarjolla oleviin sisustus- ja remontointiratkaisuihin. Viihtyvyydestämme huolehti kauppias Juha Huunonen ja sisustusmyyjä Sini Raevaara. 
Täytyy kyllä sanoa, että trendikäs valikoima ja aito palveluote asiakkaiden suuntaan tekivät kaltaiseeni amatöörituunailijaan sellaisen vaikutuksen, että siitä asti olen kaavaillut yhtä tiettyä muutoskohdetta kodissamme. Ja meitä naisbloggaajia kannustettiin vahvasti tarttumaan itse pensseliin ja kokeilemaan rohkeasti remontointia. Nyt olenkin rohkeutta keräillyt ja siitä vahvistuneena pensseli on otettu kauniiseen käteen ja saatu aikaiseksi ihan nättiä jälkeä.  

Tässä pieni vilkaisu ja ennen-kuva muutoskohteesta. Kuva ei ole paras mahdollinen, pahoittelut siitä. Ehkä käteni jälki näyttää sitten uusissa kuvissa entistäkin paremmalta, heh.
Kiitos siis vierailusta K-Raudalle! Ja kannatti rohkaista, kyllä ne ideat aikansa muhittuaan muuttuvat todeksi.

Kommentit

 1. Ihania inspiraatiokuvia K-raudasta! Meillä oli
  kyllä mukava ilta, oli kiva tutustua rautakaupan
  valikoimaan ihan parhaassa seurassa ja vielä
  ammattilaisten opastuksella.
  Jään innolla odottamaan remppapostauksen jatko-osaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kivaa kyllä! Pitäisi vaan rohkeammin kokeilla kaikkea tehdä itse :)

   Poista
 2. Moikka! Takka siis muutoskohteena? Kiva nähdä sitten lopputulos, mä kun oon jo vuosia pähkäillyt tota meidän takkaa!

  K-Raudan ämpäri otettiin täälläkin viime viikolla käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka tosiaan koki pienen muutoksen :) Minäkin olen nyt pohtinut tuota sen neljä vuotta, mitä tässä olemme asuneet ;)

   Poista
 3. Kukkuluuruu! ;)

  Löysin vasta ihan äsken mukavan blogisi ja olen nyt jämähtänyt tähän koneen ääreen pläräämään postauksia taaksepäin, vaikka nukkumaankin olis varmaan hyvä mennä..

  Se, mikä jo heti bannerissa iski silmiin, on suloistakin suloisempi Aksu. Voi sydän! <3 Meillä nimittäin vipeltää juuri 5 vuotta täyttänyt kääpiömäykky Peppi. Hän on myöskin karkeakarvaisena hommattu, mutta neitipä päätti olla kasvattamatta karkkarin karvoja ja näyttääkin lähinnä lyhkäriltä. :D:D Aksulla taas on niiiiin hieno parta! Ihan pakko kysyä, että minkä verran Aksu painaa? Peppi painaa 5 kg ja on varmaankin aika normikokoinen kääpiönarttu.

  Mukavaa viikonloppua teidän laumalle ja Aksulle iso annos suukkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten oli ihana lukea kommenttisi! Olen niin hurahtanut mäykkyihin, Peppi on varmasti ihastuttava tyttönen <3 Aksu painaa vaivaiset 4,5kg. Aksu ei myöskään ole ihan kotona ollut kun karvoitusta on jaettu, päälaesta on pennusta asti paistanut kalju ja kainalot ovat täysin karvattomat. Partaa kyllä löytyy! :)

   Poista
 4. Täälläkin odotellaan millaisen muutoksen takka saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin juuri muutoskuvaa tulemaan, jännä nähdä mitä olette mieltä :)

   Poista
 5. Mä olen eka kertaa sun blogissa ja samat nuo on odotukset, että mitä takalle tapahtuu. Liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että eksyit blogiini! Tervetuloa! Juuri laitoin takan muutoskuvaa uuteen postaukseen. Kävin vastavierailulla, olit jo niin kaunista kevättä laittanut, ihania värejä näkyi kodissanne :)

   Poista

Lähetä kommentti